Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mail naar broer

mske zou graag eens een rommelmarkt doen, maar dan van aan de andere kant van de berg. Maar zo zonder auto? Dus mailde ze Broer.
 

Hallow schoonbroerSlow,

Gij hebt per malheur geen ouwerwetse stootkar staan?

Wij zouden eens naar de rommelmarkt willen gaan.

Niet om te kopen maar om te verkopen.

En naar *stoorzender* kunnen wij met een stootkar lopen.

Sis

 

Het antwoord kwam snel maar was niet erg positief.
 

Zus,

Ik heb spijtig genoeg geen stootkar staan. Bij het opruimen van de serren bij meter indrukwekkende vrouw is die naar toutijzer gegaan.
Groeten,
Schoonbroer Slouw

 
Het zal voor tenoste zomer zijn, dat peizek ik er van!

Previous

Gepakt op snelheid

Next

Betaal je belastingen zelf

4 Comments

 1. Mijn ouders zijn ooit verhuisd met alleen gebruik van een bakfiets..het is de enige verhuizing die ik meemaakte als kind, maar ik weet er niks meer van omdat ik toen nog maar een half jaar oud was hehe!

  Wel jammer om zo’n ding weg te doen want best handig, maar ja..hoe vaak gebruik je zoiets? en dan is het toch maar een sta-in-de-weg.

 2. bea

  Het zal er altijd om doen dat het weg is als je het wil gebruiken. Wel een groot stuk, zo lijkt het, om ergens te stallen.

 3. Jammer dat die stootkar weg is ,ik had anders graag eens een beeldeke gezien hoe mske met al haar rommel naar de rommelmarkt ging

 4. De stookar is foetsie … ik moet er toch even om lachen, hier staat ook nog zo een gevaarte …dat zelden of nooit gebruikt wordt maar niet weg mag.
  Af en toe gaan we naar St Truiden naar de rommelmark, ook om te verkopen. Met de auto en aanhangwagen. Ik vond het eerst maar niets dat m’n man met dit voorstel kwam, maar na één keer was ik verloren … het is superleuk!
  Ik wens jullie een fijne zondag toe.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: