Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Rare kuren

Slow zuchtte. Hij zei: “de modem ligt uit” en hij keek nog eens naar de modem en zei: “nog eens”.

mske zuchtte. Want die modem, die ligt nu toch al een goeie week raar te doen. Die valt uit, heel even maar hoor en dan schiet die weer in gang en dan valt hij weer uit.

Net een kerstboom met lichtjes: aan, uit, aan, uit, aan, … Hij doet dat ook niet de ganse dag. Oh nee, hij begint daarmee zo rond 2 uur in de namiddag, zo tegen de tijd dat Slow en mske de Vuelta live openen. Jaja, er moet gewerkt worden maar ondertussen houden ze die koereurs ook wat in de gaten.

En toen zag mske ineens dat die koplopers achter het peloton gingen hangen. Zie nu wat er van komt van die modemkuren!

mske pakte de telefoon en belde Belgacom. Ze legde uit van de modem en dat dat al een paar dagen aan de gang was. “Al van vorige week” zei Slow tegen mske. “Al van vorige week” zei mske tegen de telefoon. “Vorige keer dat Thomas De Gendt in de ontsnapping zat” zei Slow. Maar dat vond mske niet relevant om door te geven aan Belgacom.

Hoe laat dat gebeurde, vroegen ze. mske zei: “tussen twee en vier”. “Langer” zei Slow tegen mske “want dan valt de televisie ook weg”. “Langer” zei mske tegen de telefoon “want dan valt de televisie ook weg”.

Nu niet dat mske alles na-aapt wat Slow zegt maar toen hij dat zei viel haar nikkel dat ze zo eens naar de laatste kilometers van de Vuelta zaten te kijken toen het beeld inderdaad wegviel en ze een foutmelding kregen.

Bij Belgacom gingen ze de lijn eens testen. Die was goed. Maar de modem, neen, die verbinding was niet goed, die verbinding zat echt wel fout. En inderdaad, zagen ze, dat was al van 23 augustus zo.

Maar niet erg, Slow en mske mogen een andere halen, ze kregen een nummer en ze moeten daar niet direct om, maar volgende keer als mske naar de tandarts gaat kan ze die modem omwisselen.

Nu dat geregeld was vroeg mske zich af hoe het nu met Thomas De Gendt en zijn medevluchters zou zitten. Gelukkig hadden die ondertussen niet stil gezeten, hadden er een vaartje in gezet en het peloton terug ingehaald. Méér nog, ze waren het peloton voorbij gesneld en zaten nu echt op kop.

Dus, als er nog eens rare wendingen zijn daar in die Vuelta, dan weten jullie dat onze modem nog altijd kuren heeft

Previous

Lieber Fabian

Next

Zwaar accident

4 Comments

  1. En Thomas de Gendt won helaas niet..ligt dat ook aan jullie modum? dan toch zeker niet wachten met om gaan wisselen tot die volgende keer tandarts!

  2. ms

    De pech is dat de Vuelta zal gedaan zijn tegen dat ik nog eens naar de tandarts ga.

    Thomas De Gendt zal het op zijn eentje moeten klaren want ik ga niet speciaal vroeger op stap met die modem.

  3. HemelseStrekenjuffer

    Vuelta, vuelta, Samson moet daar wel buren voor missen he.

  4. Bij mij doet de pc laptop raar,gr

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: