Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het eeuwige leven

Volgens mske kan het niet dat je een held laat sterven. Jawel in een film of een eenmalig boek, maar niet als het een feuilleton of een weerkerend personage in een boek is. Ik denk nu aan Inspector Morse die toch maar stierf maar ook aan Agatha Christie die Hercules Poirot het tijdelijke met het eeuwige liet verwisselen.

mske zou dat niet doen en dat omwille van latere kijkers of latere lezers. Dat is mske haar visie.

Nu keek mske vroeger wel graag naar Morse, ze had de reeks eigenlijk zo goed als volledig gezien toen ze ze nog maar eens uitgaven toen we hier al woonden, maar Slow vond er niets aan.

Dus keek mske nogal op toen hij gisteravond ineens vroeg of ze zin had om naar Endeavour te kijken, dat gaat over Morse in zijn jonge jaren.

Wel ja, ze keken en ze hebben het goed bevonden. Ze mogen al met het feuilleton beginnen.

Daardoor hebben ze nu gisteren lang voor die TV gehangen ook, want na Endeavour begon het derde deel van Bron/Broen.

En nu weten we niet wie we hier op de foto gaan zetten. Ze verdienen het allemaal maar we gaan nu niet echt een fotogalerij gaan opendoen hé, het is hier een leesblog voor iet!

Previous

Bretellen kopen

Next

Goed om weten

1 Comment

  1. Hahahaa..die series kunnen toch tot in de eeuwigheid herhaald blijven worden hoor ( en dat doen ze ook)..we hebben niet allemaal zo’n tik als jij hahahahaha!
    Ik weet alleen wel dat Morse die voornaam pas helemaal tegen het einde van zijn leven bekend maakte..omdat ie ‘m een beetje haatte. Om nou dan een serie zo te noemen..! dá’s eigenlijk pas erg!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: