Heel lang geleden toen mske en Broer nog klein waren, sliepen ze op één grote kamer die door twee kleerkasten in twee was gedeeld. Broer sliep in het hoge grootmoedersbed en mske in het hare.

Op een avond echter had Broer helemaal geen zin in slapen en begon een gesprek. Maar dat mocht niet van moe, dus hield mske zich slapend. Broer, niet volledig overtuigd door haar stilzwijgen klauterde op de kleerkast en gooide zijn teddybeer naar haar, die mske gewoon negeerde. Broer begon te dreigen dat, als ze niets zei hij lawaai ging maken zodat moe kwam en dan zou mske wel weten wat nieuws.

Maar moe had het al gehoord zodat Broer op de kleerkast dook en zich muisstil hield. mske kreeg de volle laag want de teddybeer was het bewijs. Maar moe zag niet dat Broer niet in zijn bed lag. En nadat moe dan haar gedacht had gezegd over idioten die tegen zichzelf spreken, nam mske zich voor dat ze daarvoor wel later eens wraak zou nemen! Later, als ze groot was.

Ze is nog niet groot!