Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zwemmen is sportief

mske heeft het al niet voor wildplassers. Kan je denken wat ze dacht toen ze las dat in het zwembadplassen geen kwaad kon?

Toen ze dat terug opzocht om hier te linken vond ze dat niet meer maar wél iets over Michael Phelps, die gelijk kreeg en dat het dus niet erg is. Niet erg sociaal? Is het dat wat ze bedoelen?

En toen ze las dat 20% van de volwassenen zonder scrupules in dat bad plast begon mske te begrijpen waarom blijkbaar zij alleen, zo na een lengte of 20, dat bad uitgaat om eens langs de sanitaire voorzieningen te passeren. En dan ziet ze ze allemaal peizen. Ze dacht dat het was: “amaai, bobonne heeft een kleine blaas”, maar neen, blijkbaar denken ze: “moet ze daar nu het bad voor uit?”

En daarna ging ze zich ook nog afvragen waarom ze dan boetes uitschrijven voor wildplassers.

Maar eigenlijk weten ze het niet hé, want toen kwam het tegenbericht. Daarin zeggen ze dat het toch allemaal zo goed niet is en nog wat blablabla. Ze gingen nog verder. Er kwamen ook nog weetjes over de dingen die je nog niet wist over plassen in het zwembad aan te pas.

En uiteindelijk belandde ze bij de plasverklikker. Dat ding bestaat dus helemaal niet maar volgens het artikel zou plassen in het zwembad dan toch geen kwaad kunnen.

Kwaad of geen kwaad? Wat doet het er toe, mske vindt het gewoon een minachten van de andere badbezoekers. En nu gijle!

Toen pissen plassen werd is het gezeik begonnen.

Previous

Producten ouder dan wij

Next

Wat denkte?

3 Comments

  1. bea

    Mijn ouders maakten mij vroeger wijs dat er iets in het zwembadwater zat dat er voor zorgde dat het water zou verkleuren als ik er in plaste Het heeft geholpen om het nooit te doen Nu ga ik nooit meer zwemmen, teveel volk in hetzelfde water en niet iedereen is even proper (ondanks de chloor). Het gedacht om een slok binnen te krijgen…ik zou mijn hart en ziel uitspugen.

  2. Wel of niet slecht, ik vind het gewoon goor!

  3. Gettie

    Stel je voor zeg dat je zwemt achter een zwembadpisser, beikes. Ge weet het nooit hé. Nog eens bahbah, vieze smeerlapjes.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: