Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hotelhistories

mske had wat gegoogeld om een hotel te vinden. Je weet wel, zoiets prijs/kwaliteit. En ze vond iets, dat ze dacht dat best wel aardig was.

Dat was het ook.

De lift, er was een lift, dat was in enkele andere prijs/kwaliteitshotels al wel eens tegen gevallen, maar hij was er. De lift dus was net groot genoeg voor één mske, één Slow en één koffer, maar dan wel héél dicht tegen elkaar staande.

De kamer was gewoon een kamer. Er stond een bed, een kleerkast, een burotafeltje met stoel. En er was natuurlijk een badkamer. Alleen … mske had opgegeven dat ze liefst een tweepersoonsbed wou en achteraf bleek dan dat dat net de kleinste kamers waren.

Nu ja, het was maar voor één nacht en het bed was groot genoeg om te dienen waarvoor een bed moet dienen. Wat wil een mens nog meer?

Maar die lift! Ze hadden hun koffer neergezet en wilden terug naar beneden. Slow, zoals altijd, de plezantste thuis en dus ook op een ander, had wat staan manoeuvreren in die lift om te bewijzen dat ze elkaar zelfs niet konden kussen in die kleine ruimte, toen het ding gewoon stil viel. Wat nu?

Slow duwde nog maar eens op de 0 van gelijkvloers en de lift zette zich in gang.

Die avond, na de film, gebeurde net het zelfde, alleen had Slow nu niet staan manoeuvreren maar mske kreeg een vermoeden dat hij met zijn achtereind wel eens voor dat optisch oog kon staan, vermits hij nu een frakske aan had.

Slow wou die lift niet meer in. Geen denken aan. Ze zijn ’s morgens langs de trap naar beneden gegaan en mske heeft na het ontbijt alleen de lift genomen om de koffer te halen. Slow is langs de trap gevolgd.

Maar dat ontbijt! Het was niet zo uitgebreid als ze de laatste tijd gewend zijn maar het was alles wat je je kon wensen en bovendien was de koffie uitzonderlijk lekker! Daarvoor alleen al zou mske er terug gaan.

Previous

De Kinepolishistorie

Next

Zo wat allerlei

3 Comments

  1. Ik heb ook liever een wat goedkoper hotel hoor..als je slaapt heb je toch je ogen dicht zeg ik altijd hehe. En dan blijkt er altijd wat mee te vallen, zoals het ontbijt bijvoorbeeld ja..of de koffie.

  2. Wat te vaak steken ze mij op het veertiende of éénendertigste maar als het haalbaar is dan neem ik gewoon de trap en anders eigenlijk ook. Brrr. Liften.

  3. Het is altijd leuker dat een hotel meevalt dan dat het tegenvalt.Want bij dat laatste vind je dat je teveel hebt betaald voor hetgeen je krijgt. Van liften krijg ik het al benauwd als ik er aan denk ,zeker als het van die vierkante mini hokjes zijn.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén