Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tis toch nie waar hé!

Telkens Slow en mske terug gaan zwemmen, gebeurt er iets om dat te saboteren.

Eerst had mske last van dat ding daar in 2004. Daarna kreeg Slow het in zijn ene schouder. Daarna kreeg Slow het in zijn andere schouder. Toen is mske een pooske alleen geweest, maar toen moest zij bij de dokter voor een klein ingreepke en mocht ze een poos niet zwemmen, waarna ze niet meer herbegon.

Nu zijn ze terug in gang aan het waggelen. Wat las Slow vorige week? Dat ze mogelijk het zwembad gaan vernieuwen één van de komende jaren. Awel, daar zitten ze hier nu écht niet op te wachten sé.

Previous

Als ’t maar warm is

Next

Drie maal is scheepsrecht

16 Comments

 1. bea

  Van tegenslag gesproken…het wil weer lukken. Maar als ze maar vernieuwen één van de komende jaren dan kunnen jullie ondertussen toch zwemmen. Eén van de komende jaren, dat kan dan nog vele jaren duren

 2. ms

  Natuurlijk maar het nieuws is deprimerend genoeg om misschien niet vol te houden. Welk nut heeft het weeral het aantal lengtes op te bouwen als het binnen één à twee jaar misschien stil valt?

  Want we kunnen dan wel naar Tienen of St. Truiden, maar dat wordt dan weer omslachtig met de bus en dat gaan we toch niet vol houden. Dat weet ik zo al.

 3. Yep…dat is echt wel een nekker van de voornemens eerste klas hoor..! Heb hier toevallig een paar jaar geleden hetzelfde meegemaakt…ik zwom al zo’n 8 jaar elke woensdag met een paar zussen en toen gingen ze inderdaad in Dordt ook dat zwembad verbouwen. Ben nooit meer terug begonnen toen die verbouwing na jaren klaar was..zou wel willen, maar..éérst een nieuw zwempak..het vorige was dus ondertussen vergaan en een nieuwe…pfff het wil echt niet lukken!

 4. ms

  Ik ging elke week zwemmen tot een jaar voor we naar hier verhuisden. Toen ik hier herbegon moest ik alles opnieuw opbouwen.

  Dat telkens opnieuw beginnen is er te veel aan. Een geluk dat het nu niet zo een erge terugval had als in het begin. Het blijft precies langer hangen.

  Mijn badpak is te groot, maar ik wil geen ander kopen omdat het dan lijkt dat ik me bij de situatie neerleg en dat doe ik niet. Die laatste kilo’s moeten ook weg. Tegen als het zover is zal het wel zwabberen, maar och dan heb ik meer leut bij het kopen van een nieuw. En het zal dan geen zwart meer zijn.

 5. Zwart? Blauw! en dat staat je goed hoor…zeker in combinatie met die gele eend!

 6. ms

  Das geen eend!

  Das het monster van Loch Ness!

 7. Ah..nu je het zegt…hij heeft dan ook geen snavel..ik had het kunnen weten. Maar het monster van Loch Ness? eerder een muppet! ook toepasselijker hahahaha!

 8. ms

  mizzD! Laat missP maar nooit horen dat je haar met het monster van Loch Ness vergelijkt.

  Bovendien ben je in levensgevaar! Gaan zwemmen met een muppet? Dat komt nooit goed.

  Dit is Nessie!

 9. …als missP dat hoort ben ik al in levensgevaar hahahaha!

 10. ms

  Toppunt van durf? Met missP gaan zwemmen met een groene kikker zwemband.

 11. Ik heb soms een groene kikker en altíjd al een zwembandje…maar gelukkig geen combinatie…want ik zou dat dus niet aandurven. Wél zwemmen met missP..het zal mekaar niet veel ontlopen qua figgur. Ik denk dat ik maar háár wel op de wip kan nog…met jóú niet meer nu hè…spelbreekster! hahahahaha!

 12. ms

  De wip lukt nog wel hoor! Als je stevig afzet en voorzichtig neerkomt.

 13. dan zal het misschien een echt zwemparadijs worden!
  zwemmen met Nessie? k weet niet hoor, k denk niet dat je dat overleeft

 14. ms

  Ik hoef geen zwemparadijs hoor, alleen maar water rechtdoor.

 15. Duik het kanaal in dan..da’s een flink eind rechtdoor !

 16. ms

  Hier is geen kanaal! Alleen de Molenbeek en dan stoot ik mijn knieën tegen de bodem.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén