Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wat denkte?

We gaan het nog eens hebben over de dingen die niet gaan. Het ding dat beschreven staat maar toch niet is, was niet in orde bij hun terugkeer. Dat vergde dus nog meer actie.

De mail naar de ombudsdienst is gisteren vertrokken. mske had wel eerst efkes opgebeld om te horen of het wel de juiste ombudsdienst was. Je zal maar eens een mail sturen naar de verkeerde. Dat wordt dus afwachten.

De andere dingen die we toen vertelden? Ach, de belastingen zijn geregeld en dat andere … daar hoorden we niets meer van. Maar aan het tempo dat die mensen werken zou het ons niet verbazen als er toch nog een staartje aan komt.

Zijn wij nu blij? Is alles opgelost? Ah bah neen! We zijn wel blij, omdat wij altijd blij zijn maar opgelost? Dat staat niet in onze dictionnaire precies. Want zie je, we kregen de afrekening van de elektriciteit. En die is hoog … abnormaal hoog. Dat vraagt ook weer onderzoek en gebel en geloop.

En er is nog een ander geval. Iets waar we het niet willen over hebben maar we gaan het er zo wat op de zijkant over hebben. En daar speelt Broer ook een rol in. mske moet haar handtekening zetten onder iets en Broer ook.

Broer zegt: “dat kan toch allemaal geen kwaad” maar mske ziet alle valkuilen. “Allee” zegt Broer “ik zie dat allemaal goed aflopen”. mske niet. mske zegt: “ons kat heeft er zelfs een posteke over geschreven dat hier altijd alles fout loopt en bij jou niet”.

Broer beweert nu dat het goed gaat aflopen omdat het bij hem altijd goed afloopt. Ge zoudt het nog gaan geloven.

mske heeft het aan Broer maar niet gezegd maar stel nu, dat het net omgekeerd is, dat het fout afloopt omdat het bij mske altijd fout afloopt. Wat dan?

Previous

Zwemmen is sportief

Next

Een kwestie van warmte

1 Comment

  1. Ik zou niet zo pessimistisch zijn… maar ook niet zo optimistisch en gewoon maar zien hoe het loopt!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén