Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een jubileum volgens WordPress

Die dag in Schoten kreeg ik volgende melding bij mijn reactiemeldingen

(Lees verder onder de afbeelding)

Ik stond er een beetje verbaasd op te kijken. Ik had die ooit wel al eens gekregen maar toch zeker de laatste jaren niet meer. Het deed wat vervelend aan. Ik vraag daar niet om. Ze bedoelen het goed, maar ik vind het niet nodig.

En ik wéét dat ik in maart 2008 begonnen met het overhevelen van mijn blog naar WordPress, maar dat was niet WordPress.com. En ik wéét dat het eerste log hier op 1 april 2008 verscheen. En ik meen me te herinneren dat ik toen een schakel moest leggen tussen mijn blog op WordPress.org en WordPress.com om bepaalde functies in te schakelen. Maar wanneer dat juist was …

Ach ja, het doet er allemaal niet zoveel toe, want ik mag het dan weten, dit blog voelt aan alsof ik altijd hier heb geblogd, op WordPress.

En ga ik hier nu elk jaar een vermelding van maken als ik weer zulke prestatiemelding krijg? Neen toch. Alle volgende ga ik gewoon weggooien natuurlijk.

pske van mske:

  Een beetje een belachelijk log, ik weet het. Maar ik moet mezelf nog wat meer overtuigen om de serieuze, die klaar stond, te posten. De twijfel is tot 25% gezakt ondertussen.Previous

De varkensvillanelle

Next

De pil vroeger en nu

12 Comments

 1. Toch gefeliciteerd. 🙂

  • ms

   Ik ben er zo blij mee als een kind dat een lekstok krijgt maar dat geen lekstok lust.

   Maar toch bedankt.

 2. Ook namens mij, van harte!

  • ms

   Ik beleef meer plezier aan het feit dat ik zelfs moet gaan tellen om te kunnen zeggen hoe lang ik écht al blog, niet alleen bij WordPress.

   Maar toch bedankt.

 3. Ook ik kreeg zoiets en tegenwoordig ook een overzicht maandelijks van welke blogs het beste ‘scoorden’ en zo meer. Ik blog al heel lang, WordPress was een zegen toen ik door toedoen van een vorige aanbieder mijn vorige blog (Altijdeenmening) niet meer kon bewerken of bereiken. Gelukkig bleek het alternatief goed genoeg, maar ben ik uit die eerste periode wel veel lezers kwijt geraakt….Maar jou ben ik pas recent op het spoor gekomen. Van harte proficiat met die jaren….

  • ms

   Ik hebde inhoud van mijn vroeger blog wel over gezet naar WordPress. Het eerste logje verscheen op 7 juli 2003. Bij de aanvang schermde ik het wel af, maar dat veranderde in de loop der jaren.

   Ik hoef niet “goed te scoren”. Zolang ikzelf er plezier aan beleef is dat voor mij voldoende.

 4. Een hele prestatie. Zo lang bloggen. Doe zo verder.

 5. Mooi toch? 😁 Proficiat!
  Nu ben ik vreselijk nieuwsgierig naar de serieuze post…..

 6. elsjeveth

  En toch een dikke proficiat. 16 jaar on the blog niet mis toch ?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén