Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De politiekers

Dat van gisteren is toch wel te gek om los te lopen. Hoe meer mske er over nadenkt hoe ongelooflijker ze het verhaal vindt. En dus ga ik dat even uit de doeken doen. We gaan natuurlijk geen namen noemen.

Op een dag dat het weer te gortig was en mske nogal opgesmeten zei ze in een bevlieging: “En nu stap ik naar een politieker!” Ze liet er wel kort daarna op volgen: “Ach dat gaat toch niets uithalen”. Maar dat was buiten een politiek geïnteresseerde gerekend, die zei dat zo de politiekers nooit zouden weten wat onder de bevolking leeft en nooit de problemen zouden kennen. En mske dacht: “waarom niet? Baat het niet, dan schaadt het niet” en ze zocht een email adres op. Tot daar! En toen bleef het liggen tot de volgende klop en dan ging ze verder.

Om een lang verhaal kort te maken, in de mail stond een telefoonnummer om te bellen. Als ze dat belde bleek dat niet voor de politieker in kwestie te zijn. Ze kreeg een ander telefoonnummer van de secretaresse. Als ze daar belde kreeg ze als antwoord dat de secretaresse in verlof was en dat ze dus opnieuw moest mailen naar …

Na die mail werd ze wel heel snel opgebeld door een vriendelijk persoon die vroeg waar het over ging en die zei dat hij een fiche ging invullen dat hij in het persoonlijk dossier ging steken, maar ondertussen verwees hij mske toch al door naar hun dienstencentrum aangaande het probleem met het Vlaams Gewest en nog iets anders waar ik nog niks van verteld heb.

De politieker zelf was nog op vakantie. En er zou dus later, op basis van die fiche, een afspraak gemaakt worden.

mske gaat dus naar dat dienstencentrum, en effectief die leggen het één en ander uit over die twee problemen maar lossen niks meer op dan wat mske zelf al gedaan had. Ze zeggen alleen wat er diende te gebeuren als het probleem bleef aanhouden.

De politieker, die op dat moment nog op vakantie zou geweest zijn, komt daar binnen geparadeerd.

Net eergisteren zei mske nog dat ze daar niks meer gingen van horen.

Gisteren telefoon! Om 12.03u net toen Slow’s rode kolen met pensen dampend op de tafel stonden. Dé secretaresse. Ze was in ziekenverlof geweest maar wou nu eerst weten waar het over ging! En mske met haar gedacht dat het toch wel een speciale situatie is waar ze inzit krijgt daar een opdoffer van jewelste!

Ze was een half uur met dat mens aan de telefoon; die vrouw was vriendelijk en al wat je wil maar om dat half uur in één korte zin samen te vatten: “Trek uwe plan”.
 
Een paar uitspraakskes:

  • Met die man bij jou te pakken heb je zijn misère bij op je schouders geladen.
  • De enige manier voor een vrouw om vooruit te komen is alleen blijven.
  • De jongeren zouden niet moeten trouwen oftewel toch voor een waterdicht contract zorgen.
  • De mensen zouden beter met vrienden gaan samenwonen om de kosten te drukken en een LAT relatie hebben.
  • Ik zou de mensen geen eten willen geven die zich al bezig gehouden hebben met de problematiek van de echtscheidingen.
  • Als je voor hem niet wil opdraaien weet je wat je moet doen.

Geen woord over het lossnijden van Ex, iets waar soldaten toch een medaille van moed voor krijgen. Geen woord over wat er gaat gebeuren als mske geen twee huishoudens kan onderhouden. Geen woord over wat er met Slow moest gebeuren nadat zijn vrouw hem liet buitenzetten en hem eveneens bij zijn Zus liet buitengooien.

Wél toegeven dat de wet log is, dat het gerecht afhangt van de rechter die benoemd is en bovenal … dat zij, politiekers, wel weten wat bij de burger leeft.

Kort gezegd: “laat ons gerust!”

Jammer genoeg als zij meer geld opdoen dan ze hebben, kunnen wij ook niet zeggen: “laat ons gerust, je wist hoeveel er in de kas zat”!

mskes conclusie is: “het is allemaal haar eigen schuld!” En het is nog waar ook!

Waarom heeft ze Ex niet aan zijn koord laten hangen? Waarom moest ze de moeite doen om een mes te halen in de keuken en hem los te snijden? Op vijf seconden, vijf miljoen door haar neus geboord! Daar moet je compleet achterlijk voor zijn! Ze had nu het ganse Wat-was huis kunnen hebben.

Waarom heeft ze geen klacht neergelegd wegens moordpoging? Hij had de rest van zijn leven voor haar kunnen betalen! Wat een idioot moet je zijn om te bedenken dat kinderen van zo een vent met de vinger gewezen worden.

Stomme, achterlijke, idiote ms!
Stommer dan het paard van Christus en dat was een ezel.
 
 
pske van mske:

 • en diegenen die zich ergeren aan de uitroeptekens, dat is óók hun eigen schuld, kom hier niet lezen.
 • En diegenen die morgen de deur op hun neus krijgen, wanneer ze komen bedelen voor weer een of ander project, dat is óók hun eigen schuld, kom hier niet bellen.
 • En die sukkelaars waarvoor die projecten dienen, dat is óók hun eigen schuld, ga niet wonen waar de aarde ongastvrij is.

Previous

Bedenking

Next

Open brief aan Mevrouw de Secretaresse

1 Comment

 1. 15-09-2004, 09:53:42
  **
  Natuurlijk weten die wat “onder de burger leeft”

  Probleem is ze houden er geen rekening mee !

  “Eigen postje eerst” !

  OOg

  —————————————————————————–

  15-09-2004, 13:09:01
  **
  Wel de volgende keer als het verkiezingen zijn, en ze komen U ambeteren en lastig vallen op alle hoeken en markten !

  Loop ze dan sportief omver, ze hadden daar maar niet moeten ambetant moeten komen doen.

  :10

Wat denkte daarvan?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: