Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Door samenloop

Volgend weekend zouden Amke en Ella komen en ze zouden blijven tot zondagavond na achten. Maandagochtend 9u zouden wij op een evenement -niet zo dichtbij- aan de slag gaan en daarvoor had ik voor zondagavond een hotel geboekt.

Ik krabde in mijn haar, want dat zou nooit werken. We besloten dat Amke en Ella voorrang hadden en we zouden dat hotel afzeggen -dat kon gratis als dat maar vóór vandaag gebeurde- en we zouden maandagmorgen zeer vroeg vertrekken.

Om één of andere rede vertelde mijn voorgevoel me dat ik, voor ik ging afzeggen, eerst even mijn oor te luisteren moest leggen, zowel bij Bollie als bij de evenementen. Ik belde Bollie. Die viel uit de lucht, want neen, zij wist van niets en bovendien heeft Ella op zondag een dansvoorstelling.

Ik belde de evenementen dan maar niet, we zouden zondag vertrekken. Gisteren kreeg ik een bericht van de evenementen waaruit we opmaakten dat we er pas op dinsdagochtend aan beginnen.

Ik heb maar onmiddellijk het hotel gebeld en die nacht maar een dag verschoven.

En voor die -nu lege- zondag zullen we ook wel een gepaste invulling vinden. We hebben nog een paar dagen tijd om er over te denken.

Previous

Gesloten deuren

Next

Korenbloemen blauw

1 Comment

  1. Wat een gedoe, maar deze keer in je voordeel!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: