Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De opvolging

Toen we vorige week dinsdag goed en wel thuis waren van ’t Kuipke, kreeg ik een e-mail zeggende dat de online ticketverkoop voor 2024 zou starten op maandag 20 november1 om 10.00u.

Toen we vorige zondag, op ons lamme zij op de zetel liggende hangende waren, legde ik mijn boek terzijde en keken we op TV naar de afsluitende ploegkoers van de Lotto Zesdaagse in ’t Kuipke.

Toen we gisteren maandag opstonden hebben we na 10.00u zo snel mogelijk onze zitjes voor volgend jaar geboekt.

____________________
1 Lotto Zesdaagse Vlaanderen – Gent

Previous

Roken op balkon

Next

What’s another year?

12 Comments

 1. Je bent er vlug bij.
  Verzekerd van voorpret in 2024.😀

  • ms

   Ja, dat wel. En al hadden we vorig jaar in april veel minder keuze in de zitjes, de plaats waar we zaten beviel ons wel: wel hoog, maar we zagen de volledige piste en werden niet gehinderd door de hoofden van grotere mensen voor ons en het geluid was er goed. En nu wilden we die zitjes gewoon terug. Je zal maar pech hebben dat die stoeltjes benomen zijn.

 2. Mooie vooruitzichten.

 3. elsjeveth

  Een snelle beslisser …

  • ms

   Ik ben een weegschaal. Eeuwige twijfelaar. Maar als het eenmaal beslist is, zie ik geen reden om uit te stellen.

   In dit geval kwam er zelfs geen twijfel aan te pas. Toen die e-mail binnenkwam was ’t gedaan met overdenken. 😁

 4. Goed werk. Als je weet dat iets de moeite waard is, hoef je gelukkig niet te twijfelen (zegt deze weegschaal, die zo erg weegschaal is dat-ie niet eens weet of het misschien toch geen maagd moet wezen. 🙂 )

  • ms

   Ik vond en vind het echt de moeite waard. En ik ben uitermate tevreden dat we de zaak al in orde hebben ondanks dat het nog een jaar duurt eer het weer zo ver is. Al kunnen we in de tussentijd wel naar één of andere velodroom … om het niet af te leren … 🤔😁

   Bij mijn geen twijfel over het feit of ik weegschaal ben of niet:. Ik zit ver genoeg van de buitengrenzen om dààr tenminste zeker van te zijn.

   Ik ken(de) een man die beweerde dat hij leeuw was omdat hij geen maagd wou zijn. 😮😁

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén