Arrestatie in Landen

Gisterenmorgen stond Landen nog eens in de gazet. Na de zigeuners van vorig jaar was het nu de beurt aan drughandelaars.

Of het nu negatief geïnterpreteerd wordt omdat er drughandelaars in Landen zitten of positief omdat ze gepakt worden blijft bij deze al gelijk. Wat mij opvalt zijn de kijklustigen en dat ondanks de zichtbare schiettuigen.

2 Comments on “Arrestatie in Landen

  1. Op die foto zou je denken dat het een filmopname is met toeschouwers. Ik zou in ieder geval niet aan mijn deur blijven staan als ik iets van wapens zie of als ik zelfs maar zou vermoeden dat het er heftig aan toe zou gaan.
    (De link van de zigeuners werkt, de andere twee niet.)

  2. Als je niet buiten gaat staan, kan je je natuurlijk niet gaan beklagen als je een kogel in je bast krijgt!

    De linken zijn aangepast! Dat komt ervan als je gaat zitten knippen en te plakken.

Wat denkte daarvan?

%d bloggers liken dit: