Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De eerste van het seizoen

Rommelmarkten! Ooit was ik er gek op. Tot het hele gebeuren zo wat verwaterde en alle rommelmarkten hetzelfde aanbod hadden. Je vond er handelaars in antiek en brocante, je vond er ouders die kinderkleren en -speelgoed aan de man proberen te brengen. Niets voor ons dus.

Maar het wordt geen lente noch zomer als je geen rommelmarktje meepikt. Dat deden we gisteren en wonder boven wonder, we hebben wel een paar schatten gevonden en meegebracht.

Zo wou ik o.a. een koker voor de tweede lens van het fototoestel. Ik stopte die normaal los in mijn rugzak, maar echt veilig vond ik dat niet. Maar toen ik even ging opzoeken wat zo een lenskoker kost -35€ voor dat type lens- was dat willen al snel bekoeld.

Het is geen lenskoker die ik vond. Neen, het is een tas met een dikke binnenlaag voor een klein fototoestel van precies de juiste grootte voor die lens. En wat belangrijk is, als ik dan op tocht ga, zit de lens ook veilig in een tasje dat ik gewoon over mijn schouder kan hangen.

Er was enkel geen schouderriem bij. Maar de riem van de laptoptas hebben we nog nooit gebruikt …

Previous

Verandering van spijs

Next

Hap – slik – weg

2 Comments

  1. Bea

    Leuke vondst!

  2. Krijgen we nu ook mooie foto’s bij jouw blog?

    Zonnige groet,

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: