Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Volmacht?

Er kwam een aangetekend schrijven. Dat aangetekend schrijven was gericht aan “Bureau Service”, regelke dat na mskes naam staat zoals in “Joske Vermeulen – Internationaal transport”. Deze morgen gaat mske die brief halen en ze krijgt die niet want ze kan niet aantonen dat zij dat is. Om die brief te krijgen moet mske een volmacht hebben. En wie moet die volmacht aan mske geven? Wel, niet moeilijk hoor, mske!

En mske vroeg de dame van het postkantoor van wie die aangetekende brief dan wel was. Er stond geen afzender op. En toen zei mske maar tegen de bediende van de post: “stuur die maar terug hoor”. “Jamaar” wist de dame achter het loket te vertellen “die moet hier eerst nog 15 dagen liggen”. Op die vrouw is niks aan te merken, die was vriendelijk en zat wel met de zaak in haar maag, maar mske gaat daar nu eens niet wakker van liggen zie.

Heel belangrijk kan die brief nu ook niet zijn en zie je mske al stappen ondernemen om mske een volmacht te geven?

Previous

Het is zo duidelijk als wat

Next

Gal

1 Comment

 1. 01-10-2005, 12:03:52
  Belgisch hoor
  !!!!!!!

  Han

  —————————————————————————–

  01-10-2005, 23:08:02
  groot gelijk
  afzender onbekent : terug naar …..

  liliane

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: