Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het forum

Sedert gisteren is het forum dicht. Het forum dat mske in 2001, na elf september, had gevonden en waar ze haar eerste stapkes op internet zette.

Het was leuk tot het succes kreeg en toen kwamen de gieren en de ruziemakers en die maakten het tot een gehakketak over en weer en mske verdween van het forum.

Waarom we er pas vandaag iets over zeggen? Och, we hebben er zo af en toe eens gaan kijken, op dat forum, maar dat was een slecht gedacht, want zo goed als iedere keer zagen we onze naam er weer opduiken.

Oh, niet vriendelijk meestal, maar om na vijf jaar nog steeds ter sprake gebracht te worden … ik weet niet of ze ’t zich ooit gerealiseerd hebben, maar zij dachten blijkbaar meer aan ons dan wij aan hen. De laatste keer hebben we eens goed gelachen, bij manier van spreken dan, want er kwam zich daar ene excuseren! Jawel, vijf jaar na de feiten komt er daar ene vertellen dat hij zich wil excuseren tegen mske. Dat was wat te laat hoor man! Je kan nooit teruggeven wat je toen hebt afgepakt!

Neen, we zijn niet haatdragend, want hoe kan je haten wie in je ogen niet -meer- bestaat, noch vergevensgezind, want hoe kan je vergeven wie je niet gehaat hebt.

Toch bedankt hoor forum, want ooit heeft mske daar toch steun aan gehad.

Previous

Pie Aai

Next

De laatste man

1 Comment

  1. mske, ik heb helemaal geen behoefte aan gelijk welk forum. Ik ben in mijn beginpasjes op internet eens op chatrooms gaan kijken en voorzichtig eens mee gaan chatten. Ik heb nog nooit zoveel onzin en rioolpraat gehoord als daar. Ik ben ook eens gaan kijken op forums (of moet je fora zeggen in het meervoud):veel prietpraat en vooral lawaai om de eigen “stem “te horen en dan al die opwinding voor pietluttigheden. En dan dat ronselen voor stemmen om op de eerste plaats te komen…. Zijn dat volwassenen of zjn dat kinderen die hier rondlopen.
    In feite heb ik me al die tijd al afgevraagd waar een forum toe dient?

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d