Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ineens zo populair

Op zeker ogenblik kreeg ik de ene melding na de andere dat de statistieken van het blog door het plafond gingen.

Het maakte me een beetje bezorgd, ik zijnde die altijd direct aan fiasco’s denk. Honderden views op één dag. Ik had dan ook een visioen van hackers die massaal een aanval pleegden.

Mijn counter vertelde me dat ze allemaal via één bepaalde website kwamen. Gelukkig is Luc wat bij de pinken en vond de oorzaak van die volkstoeloop. Op een bepaald forum was een vraag gesteld. En ene of andere had het antwoord daarop op Wizzewasjes gevonden, in een logje van lang geleden.

En daar kwamen ze, zoals gezegd, massaal op af. Het blog bleef enkele dagen erg populair om dan terug af te zwakken.

Misschien is dat wel de juiste manier om populair te zijn, me inloggen op dat forum en af en toe zo een vraag stellen waarop ik dan naar een ouder logske van mezelf kan verwijzen. Dan zou ik op het einde van het jaar een jaarverslag krijgen waarin staat dat ik het Sydney Opera House veel meer had kunnen vullen dan tot nu toe het geval was.

Word ik daar beter van?

Previous

Tartan stylus

Next

Iconisch of ironisch

1 Comment

  1. Die statistieken doen soms zo raar. Vandaag is mijn topdag sinds ik in september 2015 met bloggen begon. Geen idee hoe dat komt, want de post van vandaag was niet eens zo speciaal.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén