Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Getoeter

Na een bewogen week, zag mske vrijdagavond de traiteur op de parking van de zaal rijden. Even later ook alle bezoekers.

En dat na een practisch slapeloze week. Dus deden ze ’s avonds het venster dicht, goed geweten dat ze ’s ochtends last ging hebben van haar oog, maar ja. Bovendien nam ze twee dafalgans.

En ze sliep.

Zoals verwacht, gisteren morgen gezwollen ogen, maar verder was ze redelijk fit. Gisteravond echter was ze zo moe, net of ze volledig leeg was. Maar dan ook volledig de batterij plat.

En ze deden het venster niet dicht. En ja hoor! Vanmorgen om 4.25 claxonconcert.

En die van het stadje zeggen van telkens een mail te sturen, maar kunnen ze nu niet één keer, gewoon tegen de ochtend aan een ploeg flikken die van dienst is in de buurt laten patrouilleren.

Als die daar wat verder een vete willen uitvechten, waarom moeten anderen daar dan de dupe van zijn?

Previous

Beschrijven of niet

Next

Wat beestjesklap

1 Comment

  1. 21-11-2005, 12:05:17
    Ik heb het al eerder geschreven…..
    Kijk uit het raam welke auto’s er claxoneren, schrijf kenteken nummers en/of andere kenmerken op en ga slapen, houd de auto’s die je gezien had in de gaten voor wanneer ze er wéér staan, loop even naar buiten met een kniptangetje in de hand en knip de draadjes van de claxons af ( die zitten meestal onder een spatbord of voorbumper) Je hebt dan die avond rust én misschien leert men ervan……

    Ik deed dat ook vroeger toen ik er last van had als mensen midden in de nacht elkaar nog ten afscheid moeten natoeteren.

    Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén