Gisteravond is mske redelijk vroeg haar bed in gespurt. Ze wou vandaag vroeg opstaan, wat ze dan ook gedaan heeft. Ze heeft vanmorgen al tegen iedereen die het horen wilde verteld dat Zus morgen terug komt.
 
Ze wil nog een paar dossiers afwerken, want de klant vertrekt maandag in verlof. Die wilde oorspronkelijk alle dossiers tegen het einde van de week, maar omdat mske morgen Zus gaat halen en dat gaat combineren met een dagske Amsterdam om de files te vermijden, wou ze alles vanavond al klaar hebben.
 
Gisteren belt die man om te zeggen dat hij vandaag en morgen hulp krijgt voor de “nodige” opkuis en dat hij die dossiers gisteravond wilde. Je kan veel vragen maar zo maar een dag pikken, dat is het onmogelijke verlangen.
 
Ik ga haar de pc laten, zodat ze kan voortwerken. Tot straks, onder de middagpauze!
 
Och jà! Heb ik al gezegd dat Zus morgen terug komt?