Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Sintaffaires

Er was een tijd toen moe en va nooit tijd hadden om rond sinterklaas naar de grootouders te gaan, zodat mske meer haar sinterklaasgeschenken samen met die van nieuwjaar kreeg dan anders.

Er was een tijd dat moe er op stond dat mske en de kindjes op de dag van sinterklaas bij haar kwamen omdat het huis te klein was om al die sinterklaasgeschenken in huis te laten staan.

mske belde Bollie op en vroeg wanneer het voorzien was dat sinterklaas hier zou passeren en Bollie zei dat die brave sint vandaag bij hen kwam.

En aangezien het pas op 6 december de verjaardag van de sint is, spraken mske en Bollie dan maar af voor volgend weekend. Dan moet Amke haar nieuwe speelgoed niet onmiddellijk in de steek laten om nog nieuw speelgoed te gaan krijgen.

Dan heeft ze er twee keer deugd van. En dit huis is groot genoeg om dat te laten staan, zelfs al gooit die brave sint dinsdag de ganse living vol.

Previous

Beschermd: Soepvlees in de soep

Next

Contant en content

1 Comment

 1. 04-12-2005, 11:45:11
  Een goed idee
  Twee keer sinterklaas feest voor amke en ze kan de hele week met haar nieuw speelgoed spelen en zondag kan ze haar cadeaukes bij oma komen halen. Goed opgelost.
  http://m
  marian

  —————————————————————————–

  04-12-2005, 13:56:42
  en wat kreeg Sloef ????
  ….is hij braaf geweest ???
  http://pepino.skynetblogs.be/
  mickey
  fb118558@skynet.be

  —————————————————————————–

  04-12-2005, 14:10:36
  Oeps …
  Die sint komt hier pas de nacht van maandag op dinsdag, die brave goedheiligman, kan niet overal gelijk zijn en vermits wij toch thuis zijn …

  Ikke braaf ? Altijd ! Alleen … sebiet es vertellen !
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  Sloef

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: