Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kerst

Gisteren toen mske Halloweenspulletjes wou kopen, waren er practisch geen meer te vinden. Het moet gezegd worden dat mske nogal moeilijk is in die dingen. Ze mogen niet kitcherig zijn en zeker niet Amerikaans aandoen. Aangezien Halloween oorspronkelijk een soort Keltisch lichtfeest bleek te zijn wil ze dan ook dingetjes waar je theelichtjes kan in zetten.
 
Wat er wel meer dan voldoende voorradig was en uitgestald stond waren kerstspullen! Op 11 oktober! Toen een dame in één van die winkels de opmerking maakte: “nu al voor Kerstmis, Sinterklaas is zelfs nog niet geweest”, antwoordde de man die de bomen aan het openzetten was dat Sinterklaas daar niet meer kwam.
 
Op zich vindt mske dat niet zo erg want ze vond die ganse Sinterklaas toch maar een klier die niets anders deed dan gemene brieven schrijven en als kadootje kreeg ze dan een pyjama of een paar sloefen.
 
Maar kerstspullen? Die van vroeger heeft ze achtergelaten. Bovendien zal daar niet veel goeds meer bij geweest zijn aangezien ze eens uitschoof en met haar hand in die doos terechtkwam.

Previous

Mozart kost geld

Next

Vrienden

1 Comment

 1. 12-10-2003, 22:19:58
  Ik kan het soms ook niet meer volgen!
  Ja, ik kan het soms ook niet meer volgen. Ze beginnen al zo vroeg met kerstmis. Ik denk dat je van ongeveer dezelfde leeftijd bent als wij, want Sinterklaas reed bij ons ook die spullen, maar een lelijke brief heb ik nooit gehad, je was toch niet stout hé, want dat kan ik moeilijk geloven, ons mske is geen stoute, want je kreeg in iedergeval toch een pyama en een paar sloeven. Sint had vroeger niet veel centen hé.
  Van mij krijg je in iedergeval een knuffel!

  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén