Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Buren en boerenbuiten

Zoneke en Bollie, die net vandaag een jaar gehuwd zijn, gaan hun huis verkopen!
 
Zoneke heeft hier altijd op de boerenbuiten gewoond en is pas samen met Bollie aan de buitenzijde van de stad gaan wonen. Eerst woonden ze samen in een huis dat eigenlijk al voor de helft aan Bollie behoort maar waarop haar mama vruchtgebruik heeft. Toen de vriend van de mama dan overleed, hebben Zoneke en Bollie beslist om samen iets te kopen. Vorig jaar kochten ze hun huis en ze bewoonden het nog maar sedert oktober.
 
Bij de verkoop van dit huis was Zoneke zo verontwaardigd en boos omdat mskes ex dat onder de prijs had laten gaan, dat Bollie, om hem te troosten, beloofd had om later iets anders te zoeken dat ook meer op de boerenbuiten was.
 
Nu is dat huis van Zoneke eigenlijk best een gezellig huis, maar in de rij. De eerste meters achter het huis vormen een terrasje dat afgezet is met een scheidingsmuur, maar daarna is dat gewoon draad. Bij die vorige woonplaats hadden ze erg prettige buren, maar hier bemoeiden die buren zich in die mate dat er geen bezoek kon komen of ze hingen over de draad. Soms hingen ze zelfs over de draad om tegen elkaar een babbeltje te slaan.
 
Maar de druppel die de emmer deed overlopen en die zelfs Bollie zodanig frustreerde, was dat ze bij de ingebruikname van hun pas gekochte barbecue, de buur over de draad zagen hangen om te zeggen dat ze daar geen gewoonte moesten van maken! Zoneke furieus, Bollie woest!
 
Ze hebben een stuk bouwgrond gekocht en gaan een jaar terug bij de mama van Bollie wonen tot het huis er staat.

Previous

Middenvinger

Next

Zombies en vliegende zwarte katten

1 Comment

  1. 10-08-2003, 22:38:06
    olala
    terug bij mams & paps gaan wonen… dat zal vuurwerk geven zeker?

    Robbedoeske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén