Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Verwerken

En dan dat dromen altijd. Sedert we hier kwamen wonen, droomde mske van moe. Niet alle nachten maar toch zo goed als. En ze dacht dat het kwam omdat we daar op het blog toch redelijk frequent mee bezig waren. En dat minderde, hoe minder dat lag te woelen, hoe minder mske over moe droomde.

Tussendoor droomde ze af en toe wel eens van SS maar dat ging altijd over ongeveer het zelfde. De droom-mske begreep niet wat ze tegen het mens had, want die was poeslief, maar uiteindelijk bleek altijd dat Slow verdwenen was. Ook dat minderde.

En mske dacht dat het wel met verwerking te maken zou gehad hebben.

Maar nooit had ze van Ex gedroomd … tot voor een week of drie. Na de eerste droom stond ze verbijsterd op, want in die droom was Ex de liefste mens ter wereld en hoewel de realiteit-mske wist dat het in werkelijkheid niet zo was, zat die droom wat in haar hersenpan gebakken. En ze dacht: “wil die me nu wijsmaken dat ik die mis?” en mske liep ambetant. De tweede was ongeveer hetzelfde maar iets minder overtuigend. Een paar keer ging het er om dat Ex gewoon naar huis kwam en net deed of hij hier hoorde, waarbij mske, als ze Slow wou zien het huis uit moest.

Vannacht echter maakte Ex het te gortig en mske gooide hem gewoon buiten, waarna hij aan de deur bleef staan lamenteren en dreigen. Het was ook de eerste keer dat de honden ter sprake kwamen. En enerzijds is mske blij dat het ook over verwerking blijkt te gaan, maar die honden … daar is ze bang voor, want dan wordt het pas rottig.

Previous

RS?

Next

Ogen

1 Comment

 1. 15-12-2005, 14:10:10
  geen schrik Sloef….
  dat gaat wel over…..)))pepino.
  http://pepino.skynetblogs.be/
  pepino
  fb118558@skynet.be

  —————————————————————————–

  15-12-2005, 14:10:55
  dag Sloef….
  een nachtmerries hé….!!!! mickey
  http://curosium.skynetblogs.be/
  mickey

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: