Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tedemtetetedemtedem

Dat er hier soms wel eens een publiciteitsgevalleke kan blijven hangen of besproken worden, dat hebben we al wel verteld. Deze keer ging het echter niet om een bekend liedje maar mske vond het wel een grappig ritme. Uiteindelijk is het een spotje waar Slow noch mske zich aan storen of ergeren.

Telkens ze met die Bacardi Mojito afkomen zit mske in de zetel te joepen en tedemtetetedemtedemt Slow mee.

Wat leest Slow nu vanmorgen in Het Nieuwsblad? De Mojito Song van Robert Abigail staat in de Ultratop, wat dat ook zijn mag, en dat dankzij de Bacardiclip.

Dat er nog meerdere liedjes ooit bekend en zelfs een hit werden dankzij reclame, dat heeft mske niet geweten, mede door het feit natuurlijk dat dat nu niet bepaald een prioriteit is in haar interessepunten. Maar … ze is wel blij met de constatatie dat ze blijkbaar nog altijd een jonge smaak heeft, al zal ze op dat schudden met bepaalde onderdelen toch terug moeten gaan oefenen.

Previous

Resoluut en tureluut

Next

Het kappersgild

5 Comments

 1. reclame clipjes kunnen echt lollig zijn :ken je die van die vis die pas tevreden is als hij een fles water te drinken krijgt van de kelner(vraag me het merk niet ,ik weet het niet meer).
  Maar nu ga ik eens echt letten op de muziek bij die reclamespotjes…

 2. ms

  Van dat water ? Dat is Chaudfontaine. Er is er eentje met een vis “Oscar” en een jongetje en er is er eentje met een kreeft en een kelner.

  Meestal ergeren die reclammekes mij. We hadden al gedacht van de films op te nemen zodat we zouden kunnen doorspoelen.

 3. olive

  da’s trouwens een merkwaardige… óf het is een zoetwaterkreeft (maar te zien aan zijn maatjes niet) óf een zoutwaterkreeft die van zoet water houdt :-S

 4. Yes chaudfontaine.
  Ik vind dat ze beter een half uur na elkaar reclame konden geven. De spotjes op zich vind ik dikwijls erg goed,maar tussen de film of een ander programma vind ik het ook ergerlijk.Daarom neemt mijn man de films meestal op en als hij ze dan bekijkt kan hij vlug doorzappen. Je kunt toch niet bij elke pauze een plasje gaan doen of iets te eten gaan halen!!!

 5. ms

  Een film ? Volgens mij moet een film je stillekesaan beginnen boeien tot je geconcentreerd zit te kijken. Als ze daartussen dan nonsens beginnen vertellen à la : “you’d better stop” dan is de concentratie weg.

  En eten tijdens een film doe ik nooit. Ook niet in de cinema.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: