Wizzewasjes

Vanuit ons kot

Valse veiligheid

Toen we, enkele jaren geleden, alles zagen ineenstorten waar we eens in geloofden en achter stonden, zei mske dat niemand veilig is. Dat ze gelijk had hebben we de laatste dagen weer kunnen zien. Er is geen zekerheid in het leven. Enkel een waan. En die waan verdwijnt als er moet gekozen worden, kiezen voor mensen of kiezen voor geld.

Het haalt niets uit dat we vertellen wat er allemaal fout kan gaan, al zullen we dat ooit misschien wel eens doen. Het verhaal van de lawine en de dominostenen, al denken de meeste mensen dat het hen niet kan overkomen.

Previous

Hoy

Next

Over uitspattingen gesproken

1 Comment

  1. onbegrijpelijke

    hey,

    Ja idd,om even bij te stil te staan hé…

    Onbegrijpelijke

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: