Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

As je’n scheet moet laat’n

Toen mske het bericht de eerste keer las, dacht ze dat het een nutteloos onderzoek was, want het is toch algemeen geweten dat het niet gezond is om het in te houden.

Nu hebben ze er een onderzoek aan gewijd en wat blijkt? “Stinkers laten is gezond want door de bacteriën in de darm wordt waterstofsulfide geproduceerd, dat dan wel erg stinkt maar wel de bloeddruk verlaagt.  Best mogelijk maar daarom moeten wij het nog niet hoffelijk vinden om zomaar in de aanwezigheid van anderen je bloeddruk te gaan staan verlagen. 

Wat dan weer een herinnering oproept aan Zonekes en Zus’ kindertijd, op een keer dat ze, om wie weet welke reden ook weer, bij Schoonzusje waren samen met de kindjes van Schoonzusje’s zus en natuurlijk ook Kozzeke, Neefke en Nichtje, al was de laatste toen nog heel klein.

Waarna Zoneke en Zus zich nog dagenlang kramikkel lachten omdat dat neefje, dat in Oost-Vlaanderen woonde, had gezegd: “as j’n scheet moet laat’n, moet je acht’r ’t muurtje staan”. En hij had de daad bij het woord gevoegd, wat een grote hilariteit teweeg had gebracht bij de ganse kinderschaar.

Previous

Iets voor met stinkelaas

Next

Koddig

2 Comments

  1. er word denk ik,het meest gelachen om een scheet!mijn broer liet een scheet in een glas om te kijken welk kleur die had!grtjs….

  2. Al skind kenden we een oud dametje die altijd zei “windjes moet je nooit ophouden” en mijn breor en ik deden osn vbest om zoveel mogelijk scheten te laten als we daar op bezoek waren. Moeder boos natuurlijk,hahaha!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: