Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Iets voor met stinkelaas

We dachten iets te schrijven over de wintertijd, maar we gaan dat niet doen. Je moet de updates van de blogs maar bekijken om te weten dat iedereen dat al gedaan heeft. En als iedereen dat al gedaan heeft dan is dat niet meer origineel. We zullen tegen sinterklaas zowat iets vertellen over de wintertijd, dat is pas origineel. Want wat we over sinterklaas denken dat heeft hier ook al gestaan, dus weten we met sinterklaas niet wat schrijven. Nu wel dus … de wintertijd.

Azo is ’t ook altijd iets. Zo schrijft iedereen met Kerstmis over, jawel, Kerstmis. En dat is dat ook weer niet origineel, maar als we er nu zouden over schrijven is dat natuurlijk veel te vroeg. Net of we geen geduld hebben tot het Kerstmis wordt. Al zouden we daar ook niet moeten naar kijken. De gazetten zijn namelijk al aan het informeren naar wat wij met ons allen met de feesten gaan doen.

Previous

Iet!

Next

As je’n scheet moet laat’n

4 Comments

 1. Voor mij hoeft dat allemaal niet die zomer-en wintertijd….

  Heel fijne zondag

  Groetjes

 2. en zo heb je weer een blogje geschreven !!! hihi…
  Maar het is wel waar dat er veel over dat uurtje verzetten is geschreven. Inspiratiegebrek bij sommigen??
  Maar kerst is niet eens zo ver weg hoor, nog twee maandjes…ik ga alvast sparen voor de kado`s.

 3. ja maar ja,die wintertijd speelt een grote rol in ons leven hoor.Toen we deze morgen vroeg wdeggignen vonden we dat het al ferm klaar was. Toen we deze avond naar huis reden vonden we dat het veel te vroeg donker was,haha!

 4. ppppfff,ik zal maar best gaan slapen als ik die tikfouten van mij lees!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén