Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Terugkeer

mske is op terugkeer. Ze keert namelijk terug uit Dippendal, al was het daarnet weer even mis. Ze telefoneerde en er kwam geen antwoord en dat gaf haar direct visioenen van allerlei onheil. Maar het ging hem gewoon over een normaal natuurlijk probleem.

Waarom denken we dat ze op terugkeer is uit Dippendal? Wel daarnet liepen er twee loslopende blauw mannekes, maar eigenlijk was het een manneke en een vrouwke en nog eigenlijker waren die niet blauw, want ze hadden een oranje vestje over aangetrokken. Wat opvallend was aan dat oranje blauwe manneke en vrouwke? Wel, ze hadden geen combi bij en ze stonden ergens in het midden van nergens gewoon naar al dat niets en nergens te kijken.

En dat zijn dingen die je in Dippendal nooit zal zien. Gegarandeerd zeker van. Nooit!

Previous

Bedtijd

Next

Straf is ’t!

1 Comment

  1. 31-03-2006, 13:10:09

    ah, waren dat de smurfen ,ie ? nog ne goeienamiddag, grtjs K
    http://zonneklopper.skynetblogs.be
    kathy

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: