Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Little Joe

Op de dag zelf waarop ik vertelde over het gevonden oranje manneke kreeg ik al een bericht met de oplossing.

Querida wist wat het manneke was, meer nog, ze had er zelf zo eentje, een blauwke. Blijkbaar zijn die in alle kleuren te krijgen en heten ze “Little Joe”.

Het zijn geurventjes voor in de auto. En ja, toen ik aan het, nu gewassen, oranje manneke snoof ving ik de geur op die ik hier rond de laptop al had waargenomen.

“Ha!” grapte ik. “Ik zal daar een foto van nemen en er iets over schrijven als ik het de doerak kan betaald zetten, dan ziet hij blauw van woede”. Ik weet wel dat het rood van woede moet zijn, maar een koudbloedig wezen zoals hij zal wel eerder blauw dan rood worden zeker.

Hoe het nu zit met dat betaald zetten? Ach, ik vergeet snel en ben niet zo betaald zetterig. Momenteel zitten we zo in een overgangsfase waar wijzelf nog niet uitgevlooid hebben hoe het nu eigenlijk verder moet.

Waarom ik het dan nu vertel en niet als de zaak helemaal achter de rug is? Omdat het blauwe van Querida er te vriendelijk uit ziet, getuige de foto die ik van Zoneke in mijn Whatsapp binnen kreeg.

Previous

Wee de slinkse

Next

Definitief het einde

4 Comments

  1. En als je ze naast elkaar zet en een foto neemt, dan gaan ze nog hardop lachen?

  2. Little Joe… dat was toch die uit Bonanza? Wat zielig dat hij nu als passief gestrekt geurventje in auto’s moet hangen…

  3. ms

    Dat is dezelfde niet hoor. Deze heeft geen cowboyhoed.

    ???

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén