Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hevelzondag

Zaterdagavond een telefoontje om te zeggen dat de afspraak voor zondag niet doorging.

Dus hebben Slow en mske er maar een luie zondag van gemaakt. Bij manier van spreken dan, want ze zijn wel de ganse dag bezig geweest.

Met wat ze bezig geweest zijn? Eigenaardig genoeg kunnen we dat voor Slow niet zeggen, een beetje dit, een beetje dat, cyclocross kijken.

mske heeft er van geprofiteerd om nog maar eens een maand blog te verhuizen. Straks zitten we een jaar op “wizzewasjes” en is het oude blog nog niet volledig overgeheveld.

Het was een zware maand, die maand. Een zwarte periode. Bij vorige verhuizingen moest ze soms stoppen omdat ze de pijn en het verdriet of de woede terug voelde opkomen. Dat was deze keer niet het geval. Er was het ongeloof. Iets dat haar toen niet was opgevallen, maar nu wel.

Je kan niet geloven hoe belachelijk sommige reacties zijn, hoe naast de kwestie, als ze het al niet over zichzelf hebben. En de anonieme die net op dat moment opdook. Een anonieme die op dat ogenblik verscheidene blogs teisterde en net op de meest intense berichtjes heeft gereageerd.

Nu pas ziet mske een patroon in al die anonieme reacties. Maar daar zullen we het later eens over hebben. Op een dag dat we eens echt vies gezind zijn. Of als het blog volledig verhuisd is en we het ook kunnen hebben over de vuiligheid die in die reacties gedumpt werd achteraf. En dan hebben we het niet over die ene die van zichzelf weet dat hij kaka is en kaka schrijft. Dat is infantiel. Die andere van die zwarte maand, die is gemeen en mske denkt “bekend”.

Previous

Autisme of zoiets …

Next

Pas op! Een boom!

5 Comments

 1. Bart

  naast de kwestie reageren..ik zou nie durven.. da van op mijne blog.. tja ne mens mag al eens van gedacht veranderen hé.. nietwaar.. over kaka en pipi zou ik niet durven schrijven.. toch zeker niet hier.. ik hoop dat ge van uwe luie zondag genoten hebt.. ik alvast wel.. wat..? nee nie van uwe luie zondag.. ik wist da nie hé, da ge ne luie zondag had.. onze zondag w

 2. Bart

  naast de kwestie reageren.. ik zou nie durven.. waar halen ze het.. net of ik het ga hebben over de groentenboer die mij ne selder meegaf inplaats van ne bloemkool.. nee.. ook nie da de buren hun vuil hebben buiten gezet op ons plaatske.. en nee.. ik ga ook nie over pipi en kaka beginnen.. het idee alleen al.. pipi en kaka.. man man man.. nee.. ik kwam eigenlijk zeggen dat ge gelijk hebt.. er stond eerst iets anders.. maar ne mens kan al is van gedacht veranderen.. nietwaar..? Allez.. een prettige voortzetting van de maandag gewenst.. ne bloemkool.. ziet die nu da verschil nie.. en da schilt in prijs ze.. oei.. ik was nog hier.. ik dacht dat ik alweer weg was.. allez.. salukes he…

 3. Bart

  oei.. ziede nu.. nu dacht ik dat alles weg was.. en staat het er toch.. mijn excuses voor het bezoedelen van uw blog.. het was niet mijn bedoeling.. ;-( maar nu kunt ge wel weer de hele week voort hé. met mijn berichtjes…. kunt ge nie zeggen dat ik niet reageer.. .. maar goed.. ik ga ne keer verder.. anders worden die van de andere blogskes kwaad.. bij mske gaat hij wel en bij ons nie.. kende da.. allez.. slukes hé

 4. Bart

  oei.. nui heb ik drie keer pipi en kaka geschreven.. ook hiervoor mijn excuses.. da is eigenlijk al vier keer pipi en kaka.. toemme toch.. vijf keer.. al een geluk dat het nie naast de kwestie is.. ahnee.. ge zijt er zelf over begonnen.. nu ben ik echt wel weg ze.. dada

 5. Bart

  nui is nu hé..

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: