Slow was weer bezig. Hij hoestte en proestte en zat op de rand van het bed omdat hij niet kon blijven liggen met die hoest. “Ga naar de dokter” zei mske “want hoe langer je er mee rond loopt, hoe erger het wordt”.

Die met zijn zaag-, boor- of snoeimachien was weer bezig. Eerst maakte hij mske wakker om dan te stoppen en toen ze terug in slaap sukkelde herbegon hij. mske is dan maar op gestaan, maar ze zou wel eens willen weten waar die kerel zit.

Skynet was weer bezig. Gisteravond wou die planning niet werken. Posten ging niet. Dat ding staat twintig minuten te draaien eer het er op komt, het geeft een verkeerde tijd aan en dan posten ze nog eens op een moment dat mske al lang in bed ligt.

mske is weer bezig. Ze wil gaan zwemmen, maar omdat het nu weer al een maand geleden is, stelt ze dat weer altijd uit. Net nu het vakantie is en ze ’s morgens zou kunnen gaan. Het zal voor morgen zijn.