Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Stoeltjes

Toen Amke groot genoeg geworden was om niet meer in het kinderkuipzitje in de auto te zitten, dacht mske dat het toch gemakkelijker zou zijn moesten ze zélf een zitje in de auto hebben. Dat over en weer installeren van dat zware ding hoefde dan niet meer.

En net op dat ogenblik stonden er bij Blokker kinderzitjes in promotie, licht, gemakkelijk en praktisch.

Waarom mske er toen geen twee gekocht heeft snapt ze nu eigenlijk niet, want nu was er weer dat over en weer installeren van dat zware ding, telkens Amke en Ella meereden.

Vanmorgen tikte mske “Blokker” in op internet maar ze kreeg wel de adressen maar geen cataloog te zien. Ze zocht verder. Ze kreeg het gewenste stoeltje te zien bij “Hebbes”, wel nieuw, maar meer dan zien kwam er ook niet door.

Deze namiddag waren ze dan toch in Landen en mske zei: “kom, we stappen bij Blokker binnen, we gaan eens horen of ze daar nog aangeraken”.

Slow, die eigenlijk graag een stappenteller wou hebben, wilde dan eerst nog eens de winkel rond, op zoek naar dat speeltje en … daar stond een stapel van die stoeltjes. “Die zijn net binnengekomen” zei de dame aan de kassa.

Het stoeltje is hetzelfde dan dat van Amke maar het heeft een licht andere bekleding. Als daar maar geen zusterlijk overleg van komt, alhoewel … volgens Bollie kan er zusterlijk overleg gepleegd worden, zelfs als iets identiek hetzelfde is.

Previous

Klein gesprekje

Next

De slappe!

1 Comment

 1. 25-09-2007, 01:49:10
  Hoi Mske
  Nachtelijk rondgespook op je blog heeft me eindelijk iets geleerd, Boogie dacht ook altijd dat de stank van het suikerfabriek van Tienen kwam!!! Tis potverdikke Ella… (lol)
  Tja er willen wonen is iets anders, maar aan het begin van de campagne (bieten hééé) riekt het daar inderdaad altijd zo zeemzoet… en na 36 jaar ken ik die geur wel… en het geeft een extraatje aan de herfstsfeer vind ik altijd… stinken noem ik het niet, ik riek het relatief graag (maar zoals ik zei, er wonen is iets anders) als ik er passeer… erger wordt het later op het jaar tegen november, dan begint de eur om te slaan en dan vraag je je soms af van wat ze dan suiker maken, want in str@##t zit volgens mij dat niet… (excuse my french)
  Vroeger als ik woonde ik in Grimde zelf in de Weggevoerdenstraat, dat was vroeger de enige toegangsweg naar de fabriek, vooraleer ze de nieuwe hebben aangelegd… een kasseien straat waar in het jaar amper 10 wagens per dag kwamen en tijdens de bietencampagne was het file voor onze deur… vrachtwagens, tractors… pure nostalgie als kind natuurlijk… waar is de tijd.
  Lieve groetjes nog en hopelijk ontstaan er geen te verbale “overleggen” met de zitjes…
  http://boogiepeter.skynetblogs.be
  boogie

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d