Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Uimke Duimke en de reus

Amkes autozitje heeft rood geruite handgrepen, dat van Ella heeft rode handgrepen met een beetje een barokke tekening in.

Ooit vreesde mske dat er zusterlijk overleg zou voortkomen uit dit verschil, maar het bleef stil op het zusterlijk front, toch alvast wat de kinderzitjes in onze auto betrof.

Onlangs had Slow die zitjes er uit gehaald en er terug in gezet. “Die staan verkeerd” had mske gemeld, want Ella’s stoeltje stond achter de passagierszetel. En ze vergaten dat, tot …

Enkele weken terug gingen Slow en mske Bollie en de kindjes halen omdat Zoneke niet kon en mske deed de deur open om Amke te laten instappen en ze zag … en Amke zag ook … “Voor een keer” begon Bollie en Amke vertoonde een neiging tot instappen, ware het niet dat aan de bestuurderskant, Ella te kennen gaf dat dat haar stoeltje niet was en ze keek schattig verontwaardigd naar Slow, waarop Slow de stoeltjes heeft gewisseld.

Previous

In den Aldi

Next

Laatste vaart

3 Comments

  1. Tjonge jonge…Die jeugd van tegenwoordig hé….
    Fijne woensdag
    Groetjes

  2. oohhh,zo den bompa rond haar vinger draaien,dat beloofd )
    grtjs..

  3. ach alle kinderen zijn gelijk.Ik kwam dat ook al tegen als ik de twee jongsten moest ophalen.Elk zijn eigen zitje,basta!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: