Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het gat in de markt

mske denkt het gat in de markt gevonden te hebben. Ja! Normaal als je met de auto wegmoet, verlies je tijd, burotijd. Zij toch. Maar nu ze zo wat rondgekeken heeft als ze met de auto onderweg is merkt ze mensen die constant telefoneren. Dat het niet mag, blijkt geen obstakel te zijn. Blijkbaar hebben de meeste mensen zo een gsm-uitwas aan hun oor.

Maar nu? Gisteren reed een camion hen bijna van de baan bij het nemen van een voorrang waar hij er geen had, meer nog waar lichten staan en de invoegers moeten opletten. Terwijl ze die killer voorbijreden keek mske en die kerel was zijn planning toch aan het bestuderen zeker.

Vandaag zag mske een gewone personenauto waarvan de bestuurder ook de agenda van vandaag aan het controleren was. Eerst dacht mske: “morgen lees ik de gazet!” maar bij nader inzien … waarom geen uni-telefoon/fax/pc centrale maken die je op je dashboard kan installeren met een uitsparing voor het stuurwiel, dat dan met de knieën dient aangedreven worden.

Geniaal! Al zeggen we het zelf. Gedaan met nutteloos tijdverlies.

Previous

Koetjeboe

Next

Voetbalschandaal

1 Comment

  1. 27-04-2006, 13:30:56
    ++
    “De berg” is dan toch hier geraakt. Bedankt voor je fijne wensen mske. En nog een fijne dag. Hopelijk niet al teveel vervelende beslomeringen.
    http://crisje-p.skynetblogs.be
    Crisje

    —————————————————————————–

    27-04-2006, 13:32:03
    opletten!
    want Ms-ke gooien ze dan wel op den bon,
    amai die Koenie,waar die last van heeft
    nie getrouwd zeker!
    daag
    http://zonneklopper.skynetblogs.be
    kathy
    x

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén