Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Sint Truidermarkt

Omdat Zus vandaag moest werken, vroeg ze of mske voor haar iets kon halen dat ergens in promotie stond. Dus togen Slow en mske vanmorgen op pad nadat ze eerst nog het adres van de winkel in Sint Truiden hadden moeten opzoeken.

Door de wekelijkse markt konden ze de auto niet zo dicht bij het centrum parkeren en maakten er dus maar een wandeling van. Die winkel was net tegen de markt en mske dacht dat ze nu toch al twee pogingen gedaan hadden om op die markt te geraken en dat ze er eigenlijk konden van profiteren om daar eens over te lopen.

Maar die spullen voor Zus vielen nogal groot uit en de juffrouw uit de winkel beweerde dat hun zakken niet groot genoeg waren om die daar in te steken, wat Slow de krasse uitspraak ontlokte: “als je een pakje tuttefrut gaat kopen krijg je er verdorie een kalfsleren zak bij”. Dus zijn ze die dingen, die niets wogen maar onhandig waren maar in de auto gaan leggen.

En dan die markt! Ze zijn zelfs niet rond geraakt, zo groot. Er was meer volk dan mensen en mske heeft een volkofobie. Ze hebben zich dan maar een zakske paaseitjes gekocht en die al marktend opgegeten.

Previous

Dreig sms’en

Next

Psychedinges

1 Comment

 1. 27-03-2004, 17:11:11
  volkofobie
  ik weet wa dat is, ik heb da ook wel een beke, ik loop ok ni graag rond in een massa, wrm weet ik eigelijk niet het is gwn zo
  http://kippenchat.free.Fr
  Toon

  —————————————————————————–

  27-03-2004, 17:14:21
  mij
  laat je beter ook niet in een hoop krioelend volk rondlopen. Vlug de zaken afhandelen en weg ermee denk ik dan. Brrr daar hou ik echt niet van.
  Maar paaseitjes, dat kan wel helpen natuurlijk *grijns*
  fijn weekend verder!
  http://twinkeltje.skynetblogs.be
  Twinkeltje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén