Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Alle wegen leiden naar Rome

Of dat nu een spreekwoord of een gezegde is, dat blijft al gelijk. Het werd zo gezegd.

Maar dat klopt niet meer. Slow en mske hadden het al in de gaten maar ze hielden het stil tot ze absolute zekerheid hadden en nu is het zo ver.

Alle wegen leiden niet meer naar Rome, maar alle bussen rijden naar de Grote Markt van Tienen. En daar zijn ze zeer zeker van.

De eerste keer dat ze in het station van Tienen de bus naar Zoneke wilden nemen zei de chauffeur dat hij eerst nog even naar de Grote Markt moest. Sindsdien is het hen opgevallen dat alle bussen die aan dat station toekomen, nog voor ze terug vertrekken eerst nog even langs de Grote Markt moeten. Of ze nu op de lijn Diest, Aarschot, Geetbets, Leuven, Sint-Truiden, noem maar op, rijden, de Grote Markt zullen ze gezien hebben.

Niet moeilijk zou je nu zo denken, ze staan tenslotte aan het station van Tienen.

Neen hoor, eergisteren stonden Slow en mske in Leuven en daar kwam een bus gereden. “Grote markt Tienen” stond op zijn voorhoofd vermeld als bestemming. En zeg nu niet dat Leuven zelf geen markten genoeg heeft hé !

Previous

En M en S en K en E … MSKE!!!

Next

Bwa …

3 Comments

  1. macht der gewoonte van die bus !

  2. liliwens

    Lap, het is weer om zeep,ik kan weer niets posten op mijn blog.Ik hoop dat ik weer geen zeven maanden zit te sukkelen. gr gr gr

  3. ms

    Voor zover ik weet waren er gisteren en vandaag inlogproblemen bij sommige bloggers.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén