Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Varg Veum

“Waking the dead” is terug en al is dat dan op Vitaya, mske is daar niet kwaad om, want op op Canvas hebben ze nu Varg Veum. Dat spreek je “Vorh Vee-um” uit en dat is geen wezen van een andere planeet maar een niet onknap specimen van het mensenras.

Na de eerste aflevering van Varg Veum dacht mske dat het toch ver gezocht was, maar omdat ze toch na de eerste aflevering geen oordeel wou vellen, namen ze de tweede aflevering op, want ze waren niet thuis.

Die hebben ze tot nu toe nog niet gezien maar keken gisteren wel naar de derde. Het was niet ver gezocht maar toch had mske zo haar bedenkingen.

Had die vrouw van in ’t begin de waarheid gezegd dan waren er twee niet dood, maar dan was de aflevering gedaan. En had Varg in het begin gedaan waarvoor hij meeging, namelijk getuige geweest bij een gesprek, dan hadden er zelfs drie niet dood geweest want dan was die vent niet over de balustrade gestuikt en hadden ze ’t ganse zaakske niet moeten filmen.

Maar zoals reeds gezegd, “Waking the Dead” is terug en die zijn van een iets ander kaliber.

Previous

Wat denken die wel

Next

Val nu dood sé

2 Comments

  1. ken ik niet ,zal eens moeten gaan kijken…

  2. DVm

    Alles is opgelost de dader enz. weten we.

    Blijf ik toch met de vraag zitten, wie heeft die zijn haar voort geknipt?

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: