Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Goesting

Na “Katarakt“, waar mske na de eerste aflevering niet verder wou kijken, “De smaak van De Keyser” en “Los Zand” waar Slow en mske na de eerste aflevering besloten het nog een kans te geven en de reeksen volledig zagen om dan tot de conclusie te komen dat het verloren tijd was geweest, Van vlees en bloed niet te vergeten, kwam er vorige zondag “Oud België”.

Daar had mske al haar bedenkingen bij noch voor ze één fragment had gezien. Het duo Crets-Van Begin zijn niet bepaald haar favorieten. En toen ze hoorde dat beide heren het scenario hadden geschreven en dan nog zelf de hoofdrol speelden zag ze het helemaal niet zitten. Ze had gelijk. Ook Slow zei na het einde van het eerste deel: “afvoeren”.

Kan je denken met wat een gevoel mske gisteren nogmaals naar een eerste aflevering ging kijken, namelijk die van “Goesting”. Ze begon zelfs al te denken dat het aan haar lag. “Goesting” dus. mske vroeg zich tijdens de aflevering niet af wat ze er van vond, ze keek. Achteraf besloot ze dat het best de moeite was geweest. De acteurs, eindelijk eens andere gezichten, acteerden alsof ze jarenlang een restaurant hadden gehad, ze spraken normaal en de discussies waren niet overroepen.

Er waren enkel de twee haperingskes geweest waarbij mske heel even dacht: oh neen, ze gaan toch niet weer beginnen”. Wat denk jij?” vroeg ze aan Slow na afloop. “Goed, maar gematigd positief” zei hij “eerst zien of het zo blijft”.

Previous

Cultureel erfgoed

Next

Een groot gevaar op kleine schaal

3 Comments

 1. Oud België kan jullie begrijpen vind het niks.
  Goesting ik moet er nog eens over nadenken niet echt mijn ding ben die programs die over koken of restaurant een beetje beu.

 2. ms

  Aha ! Maar wij hebben niet naar eetprogramma’s gekeken! Ooit van pure noodzaak naar Gordon f*ck Ramsey in een tijd toen er niks op TV was en wij bij Amke en Ella zaten.

  En daarbij, ze zij niet aan ons besteed alle liflafkes op een talloor. Wij eten liefst gewoon en als we eens een specialleke willen, mag een ander dat klaarmaken.

  Ik heb gezeid!

 3. Ik heb ook gekeken maar zal toch nog naar de tweede aflevering kijken vooraleer een “oordeel” te vellen.Goesting ,ik heb geen goesting meer om naar eetprogramma’s te kijken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén