Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zijn torens

We schrijven 11 september 2001.

mske is hard aan het werken als het nieuws van de eerste toren op de radio te horen is. Wat ze hoort dringt niet zo goed tot haar door omdat het zo ongelooflijk is. Tot ook Ex belt om te vragen of ze het gehoord heeft. Op het ogenblik dat ze de TV opzet, gaat ook de tweede toren er aan.

’s Anderendaags is er een forum op skynet waar mske een kijkje gaat nemen. Het duurt nog een week éér ze haar eerste postje er op zet. Eens ze dat doet staat ze verwonderd dat haar mening geapprecieerd wordt, dat ze haar niet bezien als een dom kalf en ze krijgt er plezier in.

Aangezien ze nooit iemand ziet behalve de buurvrouw is het eens leuk om met anderen van mening te wisselen. Ex ziet het met lede ogen aan en beweert dat dat gevaarlijk is omdat je niet weet wie er mee leest.

Naargelang de tijd verstrijkt komen er ook leukere onderwerpen aan te pas en er komen enkele mooie vriendschappen uit voort, wat Ex ook niet ziet zitten.

Later beweert hij dat op die 11de september 2001 zijn torens omgegaan zijn, maar mske beweert dat de funderingen daarvan blijkbaar niet goed waren en heeft een oud liedje opgezocht.

Wie op liefde een luchtkasteel wil bouwen
Bouwt op zand, bouwt op zand
Net als water loopt illusie en vertrouwen
Uit m’n hand, uit m’n hand
[Miek en Roel]

Previous

Elf september 2001

Next

De gewelddadige hulk

1 Comment

  1. 11-09-2003, 23:07:47
    klein zoon
    september is en zal altijd een zwarte maand blijven

    liliwens

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: