mske is ongenietbaar. Ze is zo ongenietbaar dat ze met zichzelf al in de clinch gegaan is.

En vermits dat niet dikwijls voorvalt dat mske ongenietbaar is, wil dat zeggen dat er een massa redenen zijn waarom mske ongenietbaar is.

mske wil een bad!

En niet bij Zus maar hier in huis. Er is de badkamer die mooi staat te zijn op de verkeerde kamer. De bedankte installateur maakte op 1 januari 2004 een factuur op voor werken die hij uitvoerde in september; daarop staat wel vermeld dat die betaald moest zijn vóór 15 januari. En sedertdien belde hij alle avonden, de ganse avond. mske nam niet op. Tot ze het beu werden en Slow nam. Hij wilde enkel weten of ze zinnens waren die factuur te betalen of niet. En Slow zei: “Als wij zeggen dat we iets doen, dan doen we dat. Maar mske bedenkt dat ze nog heel veel tijd heeft om te betalen. Volgens de normen van de persoon in kwestie heeft ze nog minstens vier maand tijd, alhoewel …
 
Het bleek moeilijk te zijn om iemand te vinden om die te installeren als die zelf de percent van de aankoop van de sanitaire toestellen niet kon opstrijken. Maar mske heeft zo soms van die ideeën, dus vroeg ze deze week aan de man van de “Doe-het-zelf-zaak” of hij iemand kende en die gaf haar de naam door van de persoon die voor hen badkamers gaat installeren. Morgen efkes horen. Maar dat verandert nog niets aan de zaak dat die badkamer er al maanden had moeten staan.
 

mske wil haar geld!

Sedert gisteren is er een factuur van drie maand oud, geen klein bedrag. En het is ergerlijk dat de man die belt om te zeggen dat de zaak eigenlijk voor gisteren was nu zo lang wacht met betalen. Die kerel heeft altijd tijd genoeg om zijn lastenboeken te schrijven zodat het een hele toer wordt om het ding tijdig vertaald te krijgen. En als mske hem dan belt om te zeggen dat hij stillekesaan aan betalen mag denken, antwoordt hij: “Dat is een probleem, mijn klant heeft mij ook nog niet betaald, dus kan ik niet betalen, ik zal zien wat ik kan doen” en doet niets.

mske heeft haar peperdure advocaat op de zaak gezet. Ze is het beu. Als je ergens voor werkt, dan moet je daarvoor je centen krijgen. En mske wil vooruit in dit huis en de som is groot genoeg om het ganse huis van nieuwe elektriciteit te voorzien met de nodige accumulatoren en convectoren erbij.

mske wil snelle Skynet terug!

En het is leuk om lezen als ze kankeren op de domme vragen die die onwetenden stellen maar als je een vraag stelt kan er geen enkele van die superspecialisten antwoorden. Nu nog niet. En dan kankeren ze op die ouwe die blijven steken en realiseren zich niet dat het dank zij die ouwe is dat zij zo slim konden worden.

Skynet zegt dat het niet aan hen ligt en de pc verkoper zegt dat het niet aan hem ligt. Maar de A-schijf werkt niet en het ding is pokketraag sedert dinsdag. Er is een garantie op maar dat houdt in dat de pc terug binnen moet. En je weet wel wanneer hij binnen gaat maar je weet nooit wanneer je hem terugziet. Toen ze hem kocht duurde het twee volle weken eer die hier was.

De Dell98 in orde zetten duurde 6 weken en dan kwam hij met een uitleg af die volgens andere specialisten niet kon. Eerst zei hij dat de harde schijf naar de knoppen was. Daarna vertelde hij dat er een switch in het moederbord verkeerd zat. En mske geeft die pc niet meer af! En de eerste die nu nog neerbuigend doet over haar geringe kennis van de informatica die gaat er echt niet goed van zijn.

mske wil altijd goed doen!

Maar dat lukt blijkbaar niet al te goed. Al wat ze doet om iemand plezier te doen is blijkbaar verkeerd en dus denkt mske nu:
 

Stik wereld!