Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Van jut naar her

mske is boos … op mske!

Wat haar lastig maakt is, dat het dit soort leven is dat zij wil en dat het allemaal schoon gepland is maar dat ze het niet in de werkelijkheid kan omzetten.

Ze wil ’s morgens werken! En lap! Ze kan beginnen met verzekeringen, Vlaamse gewesten, banken die hun werk niet doen. Daarna is het hel moeilijk om in gang te schieten.

Ze kan op dat ogenblik ook haar normale werktempo niet opstarten, want ze begint dan te dwalen. Dan overloopt ze wat er gezegd is, of ergert ze zich omdat ze gaan terugbellen en het niet doen. En dan ergert ze zich omdat ze ’s avonds moet werken om de planning af te krijgen.

En die planning houdt eigenlijk in dat ze een aantal uur per dag goed moet doorwerken en niet meer.

Dus kan mske met zichzelf in de knoop liggen omdat ze niet goed doorgewerkt heeft. Maar ze krijgt wel al die ellende die bij een ander niet voorvalt!

mske betaalt bij iedere factuur onmiddellijk haar verzekering, maar krijgt wel in twee weken tijd 6 aangetekende schrijvens van die zelfde verzekering, die nog 42 euro meer willen maar als mske hen opbelt wel zeggen dat ze al te veel betaalde!?!

De makelaar gaat dat volledig uitpluizen en vraagt om een lijst met alle betalingen. Slow zoekt dat op en bizar bizar, bij de tweede bank, staat er op de uittreksels enkel: “betaald aan Verzekering op rekeningnr. 000-1234567-89 via pc banking”. Geen vermelding!

De makelaar vraagt om eens naar die bank te bellen om dat na te zien. Het kantoor hier beweert dat zij dat kunnen zien en dat mske dus naar de helpdesk moet bellen.

mske belt de helpdesk, die zegt dat het kantoor hier ter plaatse, dat bij hen op mskes rekening moeten aanvinken want dat ze anders de standaard versie uittreksels krijgt zonder gegevens! Maar het agentschap van hier moet niet naar de klantenhelpdesk bellen maar wel naar de agentschapshelpdesk.

Altijd goedwillige mske belt naar de bank, legt dat uit en vraagt om die mededelingen op te zoeken. Die mensen zijn vriendelijk maar bellen wel later terug om te zeggen dat die agentschapshelpdesk niet weet waar ze ’t over hebben en vragen dus dat mske haar uittreksels eens gaat laten zien.

En zo blijft dat duren!

En dan krijgt mske een hekel aan zichzelf omdat ze haar werk niet af heeft en zo draait dat door!

mske denkt dat er morgen iemand niet goed gaat van zijn!

Previous

Stappen

Next

Gaston?

1 Comment

 1. 08-06-2004, 19:19:09
  De wereld is toch klein he
  De beleggingsadviseurs alhier vragen aan mij hoe ze de eindwaarde van een kapitaal moeten berekenen.

  lord blotbilski

  —————————————————————————–

  08-06-2004, 19:27:32
  **
  Krijg jij daar niet genoeg van ?

  Ik wel !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén