Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Verboden toegang voor assepotten

Er mogen geen assepotten meer staan in openbare ruimten. Hm … we weten nu niet welke slimme er van uit gaat dat het gebrek aan assepotten gaat verhinderen dat mensen roken.

Geen assepot in het rond?
Peuk op de grond!

Daar zijn wij zeker van.
Maar misschien hoort dit wel thuis in een groots opgezet offensief.

Geen assepotten, meer peuken op de grond. Meer peuken op de grond, meer werk. Meer werk, meer dienstencheques. Meer dienstencheques, meer gepalaber over: “wij zijn goe bezig”.

Wij roken niet. Maar het begint wel lichtekes ons strot uit te komen, al die anti-reclame. Mensen die hoffelijk zijn die hoeven daar helemaal geen reglementen voor. En zou die anti-rokerscampagne niet eerder een rookgordijn zijn om te camoufleren waar de meeste gezondheidsproblemen echt vandaan komen?

Rijdt maar eens op de E40 op een mooie morgen, richting hoofdstad. Ter hoogte van Leuven zie je de wolk boven Brussel al hangen. Als dat allemaal van rokers komt, amaai … dan zijn ze zelfs al te laat met hun campagne!

Previous

Niet meer voorradig

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 06-08-2006, 14:46:05
  Wel
  een heel originele asbak, die foto! Dit is de eerste keer dat ik het een beetje jammer vind dat ik gestopt ben, ik zou anders meteen op zoek gaan naar zo’n ding.
  http://talesforthesane.skynetblogs.be
  Talforthes

  —————————————————————————–

  07-08-2006, 20:42:41
  daar heb je een punt
  Anti-rokers campagne allemaal goed en wel, ze hebben hun punt nu wel duidelijk gemaakt. De regering zou zich beter toespitsen op verkeer. Meer openbaar vervoer, dat stukken goedkoper moet zijn. Geloof me dat zou de lucht sparen met meer verkeersveiligheid en minder files. Dan zou die zwarte wolk boven de autowegen waarschijnlijk ook minderen.

  Jenna Rens

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: