“Milieuschade al te ver gevorderd” lazen we in de gazet deze week, “De mensheid is in gevaar”. Maar ook “Rokers vervuilen lucht met koolstofmonoxide”. Nu roken ze hier niet, maar om daar nu direct zo anti-roker over te gaan doen.

Er zijn wel enkele mensen die hier binnen mogen roken, jawel. Anderzijds is ’t dan weer zo dat mske weer met dikke ogen zit omdat er gisteren bij het voetbal weer ene zijn matras zat op te paffen, net op de rij voor haar. mske vermoedt dat het dan over Groen Michellen of Gauloises gaat. Die rookte een ex-vriendje van Zus ook en toen heeft mske hem toch ook gevraagd om dat stinkspul niet meer in haar living te roken.

Roken is niet goed voor de gezondheid. Maar rokers zullen wel minder vervuilen dan al de rest. En over grasmachienekes en ander gemotoriseerd tuingereedschap, daar horen we nooit iets over. Dat geeft dan nog geluidshinder ook.