Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En dan nog liefst met crème-fraîche

Er was een tijd dat het toppunt van grappigheid bij Comedy Capers, het gooien met taarten was. Maar mske kon daar niet mee lachen. De ex-schoonvader wel, die lachte tranen met tuiten met die filmkes die al honderden malen waren vertoond en waar niets anders in te zien was dan opensplashende taarten op dom kijkende koppen.

En telkens er in het nieuws komt van één of andere die hier of daar een taart gegooid heeft dan denkt mske nog steeds het zelfde: “het is niet grappig”. Je kan gemakkelijk iemand belachelijk maken maar dat is niet hetzelfde als grappig.

Je kan wel een situatie creëren, zoals bijvoorbeeld bij die verborgen camera histories, maar daar is het de reactie van de mensen zelf die grappig is. Maar iemand belachelijk trachten te maken, zonder dat het slachtoffer daar ook maar enigszins voor iets tussen zit, is volgens mske wel degelijk een gewelddaad.

We hebben het al gezegd, mske heeft een eigenaardige hersenkronkel.

Previous

Politiek getoet

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 07-10-2006, 20:58:39
  hahaha
  iik hou wel van jouw kronkels…..
  Ik kronkel ook wel een beetje hahaha

  viv

  —————————————————————————–

  07-10-2006, 22:21:21
  100% gelijk
  ik deel de zelfde mening, kan er oooook niet mee lachen
  http://lliliwens.skynetblogs.be
  liliwens

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: