Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hoe was het nu weer?

Sedert wij die oudere postekes hiernaast in de kolom kunnen zien hebben we gemerkt dat er veel youtubefilmkes weggehaald zijn om één of andere rede.

mske had een oplossing, ze zou een tweede youtubekanaal aanmaken met een mailadres en daar dan die filmkes zelf opladen. Een tweede? Jawel zodat die niet vermengd zouden geraken met de filmkes die Slow maakt en die op het eerste youtbuekanaal staan.

Maar mske wou dat eerst eens uitzoeken hoe dat nu zat met die rechten want al wat je wil, mske wil geen zaken op het net gaan zetten waar ze met haar pollen moet afblijven omdat ze van iemand anders zijn.

Ondertussen heeft mske dat nog niet uitgezocht en staat er dus nog niets op dat tweede kanaal. Gelukkig maar, want ze weet de naam van dat kanaal niet meer, ze weet niet meer hoe ze de mail genoemd heeft.

Kort gezegd, ze weet er niets meer van, alleen dat het ergens bestaat. En aangezien ze niet de minste aanwijzing heeft kan ze het ook niet meer terug vinden.

Is er iets met haar schitterend geheugen van vroeger aan de hand?

Previous

Eentje om mee te nemen en eentje voor Slow

Next

Een kwestie van groot belang

5 Comments

 1. hahahaha kén dat, Een héle tijd terug kwam ik ook eens ergens terecht, en vond daar spullen van mijnentwege terug, ook nog van lang geleden.Wilde dat weg, maar vond nergens terug mijn gegevens van toen.Wees gerust Ms-ke, aan je geheugen mankeerde dus niets …

  Groetjeeeeeeeeee … !

 2. wees gerust ,het overkomt iedereen wel eens denk ik. Gelukkig kun je bij veel sites je gegevens opieuw opvragen. Een geheugensteuntjs is bij mij een groot boek waar ik zoveel mogelijk ’te onthouden’ in neerschrijf.En waarom een letterlijk groot boek? Om dat boek terug te vinden tiens!hahaha.

 3. Goooh..laat ik dat nu ook hebben..ik herinner me dingen verkeerd..of helemaal niet! haha soms echt wel beangstigend..denk ik dat ik gek aan het worden ben. Maar ach..beter gek dan al te goed! hahahaha!

 4. Zeer herkenbaar … vooral met dingen van de pc, het is eigenlijk allemaal zoveel.
  Ik volg al jaren pc cursussen allerlei, als hobby en tijdens de winter als reden om er eens tussenuit te zijn.
  Gelukkig heb ik al de cursussen bijgehouden,zo kan ik af ten toe eens gaan bijlezen.
  Ik wens je veel succes bij het terugvinden van je bestanden. Mvg

 5. Zo ben ik bij telenet een webruimten om mijn bewegende foto’s te bewerken om ze op mijn blog te plaatsen kwijt.Volgens telenet bestaat ze nog, maar ik vind ze niet terug, dom blondje zeker

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén