Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ik vind dat mske soms toch rare dingen peist

Nu Slow zich van tijd tot tijd amuseert met zijn filmkes en zijn pc daarmee soms wat overboeft komt te zitten, heeft hij de ouwe pc van mske in beslag genomen. Hij heeft die leeg gemaakt en speelt daar montagekamer mee.

Om het hem gemakkelijk te maken, kwestie van niet altijd over en weer in en uit te moeten pluggen heeft hij de twee pc’s, de zijne en de ouwe van mske, naast mekaar op de tafel naast zijn buro gezet.

Maar die ouwe pc van mske, dat is die waar ik zo graag een dutteke op deed. En dus nog doe.

Nu ben ik daar toch al een paar keer afgetotterd zeker! En lol dat Slow daarmee heeft. Grappig dat hij dat vindt. En nu zegt hij dat hij dat gaat filmen. Een schand is het! En hij zou het nog durven ook.

Nu wou ik toch mijn gelijk halen bij mske zeker maar zij lacht daar ook mee en zegt dat Slow een lieve is.

Slow? Een lieve? Daar zegt ze wat! Hij weet dat ze graag kaas eet en hij brengt er geeneens mee van de winkel! En weet je wat mske dan zegt? Dat hij wel weet dat zij graag kaas eet, maar dat hij ook weet dat ze absoluut baskuul wil verslaan en dat kaas meebrengen dan wel lief is, maar dat gene kaas meebrengen nog veel liever is.

Soms zegt mske wel eens dat er bij haar ergens een verkeerd onderdeel in steekt. Awel ik zou het gaan geloven.

Previous

Nor de cinema

Next

Dienstmededeling

7 Comments

 1. Wel Sloef…dat laatste zou kunnen hoor…en zéker als ze het zelf ook denkt hehe…maar dat van die kaas en dat dat lief is als Slow dat niet mee brengt…dáár kan ik helemaal inkomen, daar heeft mske gróót gelijk in! Het gaat in de liefde niet om dure kado’s, da’s maar materieel en zegt weinig over enig gevoel…maar zo’n attente blijk van heel erg om iemand te geven dat je helpt haar haar best moeilijk te bereiken doel te realiseren…dat kan wel tellen voor een héél duidelijk teken van échte liefde hoor!

  • ms

   Wel ervaring heeft me geleerd dat het soms echt wel meer belang heeft dat er op tijd en stond een vriendelijk woord of een lief gebaar afkan dan een duur geschenk om er van af te zijn.

   Dus ja, ik vind het geweldig dat Slow geen kaas meebrengt. Want de verleiding is enorm. Ik ben zelfs bang van in de Colruyt rond te lopen want daar leggen ze ook dikwijls kaas om te proeven. Slow op zijn eentje de koelruimte in laten gaan, zou dan de enige optie zijn.

 2. Al ne keer light kaas geprobeerd?Die van Oudendijk is helemaal niet zo slecht en ik vind hem zelfs goed
  groetjes

 3. ms

  Vroeger, lang geleden bracht ik er eens mee, maar dat lijkt mij te veel op een rubberen lap lijken.

  Ik zal wel wachten tot ik baskuul er onder heb eer ik terug kaas eet. En dan niet opnieuw beginnen met dagelijks kaas, maar één keer per … weet ik veel.

  Over het algemeen heb ik het niet zo voor die light dingen. Enkel cola light vind ik beter van smaak dan de echte.

 4. ik vind dat ook wel lief dat Slow helpt zorgen voor de weegschaal van mske
  kaas is niet ideaal als je de cijfers laag wil houden

  en ja Sloef, k zou dat toch ook grappig vinden om jou van de pc te zien totteren
  k schoot al in de lach bij het lezen

 5. Ach zo af en toe een stukje kaas kan toch wel zeker!En als het met liefde gegeven is kun je dat toch niet laten.

 6. ms

  Kaas kan niet. Helemaal niet. Eén schel kaas en het gaat fout en het afvallen gaat net zo goed net omdat ik helemaal geen kaas eet. Ik kan zoetigheid eten zonder bij te komen maar geen kaas.
  Met pasta moet ik ook opletten.

  Ik denk dat mijn metabolisme anders werkt dan bij anderen.

  Het ellendige is dat geen zoetekauw ben maar wel een geweldige kaas- en pastaliefhebber.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén