Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

4.862

Dit is het 4.862ste postje op dit blog. Interessante informatie op een zondagochtend hé!

Hoe komen we daar nu zo bij? Wel, gisteren besloot mske er maar een lanterfantdagske van te maken. Na meer dan twee weken had ze licht genoeg van constant werken en zodoende gingen we de categorieën nog eens af, want er waren er enkele bij gekomen waardoor bepaalde postjes beter herschikt werden. En zo waren er nog enkele van die echt levensbelangrijke dingen. We wachten dus echt op de mogelijkheid om zomaar zonder bladeren in de blog hier of daar een postje te gaan wijzigen, maar we weten dat we tegen dan een lange baard kunnen hebben en zodoende besloten we gisteren toch al maar stilaan te beginnen met het verder in categorieën zetten van die postjes die nog onder “???” staan.

Zodoende bedacht mske dat het misschien beter was om van vroeger naar voor te komen, door bijvoorbeeld telkens een maand van de “Wat-was” postjes onder handen te nemen. Maar dus moest ze eerst op dat eerste postje geraken.

Ze sprong dus maar ineens een hele resem bladzijden in het verleden en eigenlijk was ze nogal verbaasd dat er niet meer bladzijden waren.

Misschien kan ze nu zelfs de fout van oktober 2003 er uit halen. Fout waarmee ze haar indertijd bij Skynet niet hielpen omdat er geen ondersteuning was voor de blogs. Iets later merkte ze dan wel dat er bij een ander blijkbaar wel ondersteuning was.

Die categorieën dus … uiteindelijk houdt dat in dat al onze schrijvers ook in zo een categorie gaan vallen en onze schrijverslijst overbodig wordt en zodoende ook de rijmkes- en levenswijshedensites. Of toch niet?

Niet zo bijster interessant hé, dit 4.862ste postje …

Previous

Zondagochtend

Next

Zangstonde

1 Comment

  1. 22-10-2006, 14:23:52
    =^..^=
    amaiiiii…. begrijp ik ’t goed dat jij dan aan ieder postje uit het verre en het nabije verleden een categorie hebt toegekend??? Pffff, ik blog nog zooo lang niet en ik zie dat dus helemaal niet zitten!!!!
    Ik ben ook zo wispelturig…. wat ik bvb vandaag in deze categorie zou steken, zou ik morgen toch maar liever ergens anders onderbrengen….
    Hummmm, eigenlijk zou een mens boekhoudkundig moeten registreren wat waar staat, wanneer….. bon, ook dit zou beter stoppen want nu begin ik toch écht uit mijn nek te kletsen…. ik ga naar jouw stijl luisteren ))

    http://talleke.skynetblogs.be
    Talleke

    —————————————————————————–

    22-10-2006, 16:03:02
    Goe gij !
    Nog bij lange nie ! Ik zit ergens half september 2006 !

    Maar ik ben gaan zien hoe ver ik “zou moeten” teruggaan, kwestie van de courazjie der in te houden hé !


    http://mauwmauw.skynetblogs.be
    ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén