Bij Skynet hebben zeker niks anders te doen? Eergisteren avond merkten we, dat de mogelijkheid om prentjes op het blog te zetten, veranderd was. Het zag er wat anders uit en het deed wat moeilijk, want het wilde het prentje niet op de juiste plaats zetten. Dat moesten we achteraf doen met knippen en plakken.

Gisteren, zei Slow dat hij de titels van de prentjes niet kon lezen. Slow zweert bij Firefox hé. Blijkt dat ze nu weer dat oud systeem er op gezet hebben.

mske heeft dan maar alle prentjes, die via het nieuwe systeem gezet waren, er af gegooid en ze er opnieuw via het oud op gezet.

Wat een uitleg! Maar nu zijn we er! Als we teruggaan op het blog zien we dat ze al zo dikwijls dat prentjessysteem veranderd hebben, dat het blog er niet meer goed uitziet. In oudere postjes staan rode kruisjes wegens verkeerd systeem of er staan miniatuur prentjes waar je bijna een uilenbril voor nodig hebt en de tekstjes staan er niet meer mooi rond geschikt.

Zouden ze nu eens willen stoppen met alles overhoop te halen. Dat blog is onze hobby en als die altijd maar alles veranderen, dan begint het er eerder op te lijken of we enkel hun materiaal mogen opruimen dat ze achter hun gat laten liggen hebben.

Nog wat zagen? Ze kondigen fier die mogelijkheid van die categorieën aan. Heel leuk! Je kan er alleen niet meer aan, want ze halen de mogelijkheid om te bladeren weg. Ze kondigen al even fier de mogelijkheid tot zoeken op je eigen blog aan. Al even goed, want dan hadden we die categorieën eigenlijk niet meer nodig, we konden het zo ook vinden. Dat hebben ze ook in stommelings weggehaald.

Vwala, dit gezegd zijnde, gaan we er over zwijgen.