Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Beelekes genoeg

We zegden het al meer, mske is een letterkesmens, het geschrevene primeert. Maar het is wel zo dat in het begin van het blog er wel meer prentjes bij de berichtjes stonden.

En ook, vele jaren terug, toen mske nog naar school ging, fleurde ze haar schriften op met prentjes. Dat was in die tijd eigenlijk ook nog meer aan de orde dan nu.

De laatste tijd echter had ze zo veel werk dat het prentjes zoeken er bij in schoot. Tot ze, op die mooie dag in mei april, ineens te maken kreeg met een inzinking in de werktoevoer. Ze kreeg zomaar enkele vrije dagen kado van de klanten.

Toen hebben we hier een stukske afgeschreven jà. Postje na postje, berichtje na berichtje rolde uit het toetsenbord en toen heeft mske zich echt geamuseerd met het zoeken van de, volgens haar, bijpassende prentjes.

Ik vraag me alleen af wat ze hier gaat bij zetten.

Previous

Slaap kindje slaap

Next

De totstandkoming van de geschikte plaatjes

11 Comments

 1. Hopeloos! Om daar een prentje uit te zoeken,pppff. Misschien kun je een willekeurig prentje eruit pikken en daar dan over schrijven.

 2. Hehe..ik zie er wel bekende plaatjes tussen..de mona lisa, een paar verkeersborden en de paardjesavatar van amke!
  Ik hou wel van lettertjes maar vind plaatjes erbij veel gezelliger..wat pepino nu aan de hand heeft, daar zou ik dus echt niet tegen kunnen..het bloggen zou voor mij meteen afgelopen zijn daar hoor!

 3. ms

  @ Magda: je kan daar geen prentjes uitpikken, het is een collage van alle plaatjes die ooit op dit blog stonden.

  @ mizzD: als ik tijd heb dan doe ik het wel omdat ik het wel leuk vind om daar ergens een passend plaatje bij te zetten maar het is niet van (blog)levensbehang.

 4. Hier verschillen we dan van mening..maar ja..ik schrijf ook niet zo leuk als jij..bij mij moet er echt wat beeldmateriaal bij om het leuk te houden hoor hehe!

 5. Helaba helaba! Dat ben ik die hier schrijf hé!

 6. Ahja..natúúrlijk..sorry Sloef! ere wie ere toekomt!

 7. bea

  Een gepast prentje bij de tekst is leuk maar niet noodzakelijk (voor mij). Wel ammusant om naar eentje op zoek te gaan, als je tijd hebt vaneigens. Aan die collage te zien is er zo af en toe wel eens tijd geweest

 8. Sloef goede avond…

  al eens met de vogelepik geprobeerd ? Of moderne kunst…dan hebt ge altijd geluk ! En misschien is skynet tot inkeer gekomen ? Fijne groetjes )pepino

 9. Just …

  too much too busy for me …

  H * E * L * P !!!!

 10. Sloef goede avond bis…

  hetgeen ze zegden klopte niet…en dan heb ik geantwoord dat ik gedaan had wat ze zegden en het niet hielp met de vraag : ” En wat nu ?? ” en kreeg dan antwoord in het Engels dat ik moest wachten, want de dossierbeheerster had vrijaf en nu ineens moet den Heiligen Geest verschenen zijn of beter de Vurige tongen en laten we hopen dat het niet van voorbijgaanden aard is ! Fijne groetjes )pepino

 11. Het is precies een zoekttoch

  Groetjes,

  Hallo

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén