Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zal wel

Meestal ben ik gelukkig, heel af en toe ben ik eens ongelukkig.
Zou ik Luc kunnen overhalen altijd even knap/lelijk te zijn?1

Serieus nu. Ik weet dat ik niet helemaal normaal ben, dat praatjes over hunks en onenightstands aan mij niet besteed zijn. Ik weet wel dat liefde blind is maar zou het geluksgevoel niet eerder te maken hebben met de manier waarop die mooie/lelijke man en jij met elkaar omgaan?

Een tegenslag van buitenaf, zou die af en toe eens geen bluts in dat geluksgevoel kunnen deuken?

Ik vind het erg hoe iedereen en alles maar dan ook alles altijd weer op uiterlijk gebaseerd en zelfs afgerekend wordt.

pske van mske:

  Het is komkommertijd in de gazetten, maar -duidelijk- ook hier op het blog.


____________________
1 Metrotime

Previous

Het nutteloos tijdverdrijf

Next

Sue Grafton

11 Comments

 1. Tegenwoordig moet men er op hoge leeftijd nog jeugdig uitzien. Denk maar aan die botox enz. Het uitelijk is heel belangrijk bij velen.

 2. Oh, maar dan ben ik ook niet helemaal normaal hoor. Vorige week kreeg ik de vraag van een kennis of ik meeging naar een optreden van de Chippendales. Ik zal me daar eens zot zijn. Dat interesseert me echt van geen kanten.

  • ms

   In die hun hoogdagen leek het wel een gat in je cultuur als je ze niet gezien had.

   Ik werd maar raar bekeken toen ik zei dat het me niet interesseerde.

   Over smaak en goesting gesproken.

 3. Uiterlijk was voor toneel en film altijd al belangrijk maar dat een huwelijk gelukkiger is als de man lelijk zou zijn?
  Dat weet ik niet hoor, ik zou wel eens willen weten hoe dat opgemeten is. En dan nog, beauty is in the eyes of the beholder.

 4. Mannen die met hun uiterlijk bezig zijn kunnen mij zeker niet bekoren.

 5. elsje

  Ah…het is altijd leuk mensen te kijken, zoveel te zien, zoveel prachtige wezens die voorbij komen, elk op hun eigen manier uniek. Daar is geen modeplaatje met enkel plastiek uitziende wezens tegen opgewassen.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d